[]

uyku tulumu, mat, yastik nedir, nasil alinir?

Arkadaslar 11 gun kullanacagim bu uyku tulumu, yastigi ve mati, bir cadirda kalacagiz.

Agustosun ilk iki haftasi Urdun yakinlarinda kamp, dolayisiyla cok sicak olacak.

Tulum, mat vb alirken nelere dikkat etmeliyim? Nereden almaliyim.

Bir daha uyku tulumu kullanmam zannediyorum, en ucuzunu alsam, olur mu?

Tesekkurler?

 
Bir daha kullanmayacaksanız Decathlon'dan hem kaliteli hem de uygun her şeyi halledebilirsiniz. Bulunduğunuz şehirde yoksa internet sitesinden alabilirsiniz.


  • sincapyemeyin  (25.07.17 00:38:57) 
Arpenaz2'nin yazlık olanı var dekathlon'da, dışı gümüş renkli, o işini görür. Uyku tulumu alma, şişme yatak, şişme yastık ve pike al. Bir de ufak çadır lambalarından al, tamamdır.


  • manuel mandalina  (25.07.17 00:39:03) 
O sicakta tulumu ne yapacaksin,direk mat al yeter yada manuelin dedigi sisme olanlardan al.


  • duptıs  (25.07.17 00:42:26) 
sisme yatak vs onlar da Decathlon'dan bulunabilir saniyorum?


  • damba  (25.07.17 00:43:21) 
Sisme yatak decathlonda var ve uyku tulumuna gerek yoj o kadae sicakta.


  • red g  (25.07.17 02:26:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.