[]

Duyduğunuz en büyük yalan

Ne?
Bir de büyük yalanlarda nasıl tepkiler verdiniz?

işin aslı bana hatta çevremizdeki en az 20 30 kişiye arkadaşımız yalan söylemiş. Hissetmiştim birkaç yalanını ve bugün en büyük yalanını öğrendim.
Mesela yaklaşık 8 9 aydır benim beynimde bir şey var diyordu, ilaç içiyorum kontrole gidiyorum vs diyordu hatta son olarak kendisine ilgi göstermediğimiz bir anda ameliyat günü verdi ve gün yaklaştıkça biz sordukça çevirmeye başladı. Tamamen yalanmis, sağlık geçmişinden kesin bi şekilde ortaya çıktı.

Yaklaşık 2 yıldır aynı gereksiz yalanları söyledi. Yalanlarının bir kısmının ortak noktası kendisini ve ailesini olduğundan yüksek pozisyonda, yüksek işler yaparken göstermesi. Diğeri de bir şeylerden kurtulmak için kendisini acındıran yalanlar olması.

Ve ben tepki vereceğimi bile bilmiyorum. Belki mitomandır ve benim tepkim onu daha olumsuz etkileyecektir, belki de gerçekten kötü amaçla yapıyor; bilmiyorum. Kişi bu arada psikolog bir kadın. Artık iletişim kurmak,yakın olmak istemiyorum çünkü bana zarar veren yalanları da oldu.

Neyse sizler olsaniz ne yaparsınız ya da benzeri durumlarda ne yaptınız?

 
seni seviyorum. hemen anlaşılmıyo tabii.


  • zirrealist  (24.07.17 23:57:05) 
"Herşeyi seni sevdiğim için yaptım, senin bana yaptıkların yüzünden, canım yandığı için söyledim, yaptım. ben senin tırnağına zarar verir miyim, hiçbiri gerçek değildi, aslında seni kaybetmemek için yaptım, hepsi aşkım yüzünden kendimi bilmediğim içindi, nasıl inanırsın, beni hiç mi tanımıyorsun." Bazısı seni yalanla suçlar fakat kendisi en büyük yalancıdır. acı olan farkında olmaması ya da kılıfını bulmasıdır, daha da acısı gerçekten seviyordur fakat, neyse o kadara gerek yok. Ama bir yalana 1 kere inanılır, 2 kere inanılır, 3.de inanmak başına gelecek herşeye belki de sonuna imzanı atmak demektir.


  • mslny  (25.07.17 00:17:31) 
"yok aga icmicem bugun"

bunu duydugum herkes gece sonunda hep kufelik oldu.
  • alperz  (25.07.17 00:37:18) 
"1 saatte 10 kilometre yürüdüm"


  • Kamyoncunun vitesi  (25.07.17 01:42:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.