(4)
ssk sağlık güvencesi başlatma
merhaba arkadaşlar.5 ekim 2009 tarihinden itibaren sigortali olarak calisiyorum. ssk hizmet döküm sitesinde görünen kadariyla (ocak ayi gorunmuyor dogal olarak) 27+30+30 gunluk prim odemem var. bir eczaneyi aradim, sizin sistemde görünüyor muyum diye sordum. cevap olumsuz. saglik guvencesinden yarar
merhaba arkadaşlar.
5 ekim 2009 tarihinden itibaren sigortali olarak calisiyorum. ssk hizmet döküm sitesinde görünen kadariyla (ocak ayi gorunmuyor dogal olarak) 27+30+30 gunluk prim odemem var. bir eczaneyi aradim, sizin sistemde görünüyor muyum diye sordum. cevap olumsuz. saglik guvencesinden yararlanmak icin (ilac + doktor + farkla birlikte ozel hastanede muayene gibi ) ne yapmam gerekiyor? Hangi belgeler ile nereye gitmem gerekiyor?
Yer: Ankara
Şimdiden teşekkür ederim.
0
sgk il mudurlugunden sigortanızı aktiflestirmenız gerekiyor.
0
ben istanbulda aktifleştirdim, sadece nüfus cüzdanı yeterli oldu.
0
gsgsgsgsgsgsgsgs
(
21.01.10)
daha bugun yaptim bu işi.çaliştiğim yerde personelden bi belge verdiler dosyamdan. işte sosyal güvenlikle alakalı siz de çaliştiğiniz yerden isteyin.onun aslı da oluyormuş onaylı fotokopisi de. bir adet nüfus cüzdanı fotokopisi bir de sgkdan alacağiniz bir form var onu hemen orda doldurup veriyorsunuz hop bitti.
mithatpaşa caddesinde 25 no lu bina.birinci kat. tam önünde otobüs duraği var hatta şip diye iniyorsunuz.
0
ulucanlardaki sgk ye gitmek gerekiyormus. isyerinden aldiginiz vizite kagidi yeterli oluyor. hatta siz gitmeseniz bile baskasi yapsa da oluyormus.
0