[]

kedi su problemi

iran kedim var ve hidronefroz oldu bir kere, struvit taşları tıkanma yaptı ama royal canin s/o mama yiyor sürekli ve sorun ortadan kalktı.

aslında kendi su içiyor ama veteriner ne kadar içse o kadsr iyi olur diyor. şimdi kendi içtiği halde ben de her gün şırıngayla su takviyesi yapsam diyorum ?

ama şırıngsyla su veriliyor diye kendi de su içmeyi keser mi acaba alışıp şırıngaya ?

 
kendine su koyduğunda gelip içmeye çalışmıyor mu? genelde severler bardaktan su içmeyi; kim su alsa dibinde biterler. Şöyle kendin içecekmiş gibi su doldurup koy yanına arada bir, bol bol içmiş olur.
şırınga olayından pek hoşlanacağını sanmıyorum ama azar azar vermeyi dene istersen.

  • tiny penny  (24.07.17 16:19:55) 
Su pınarı da faydalı olur, şırınga da verilebilir. Şırıngaya alışıp içmez durumu olmaz pek zaten çok istekli olarak içmeyecektir. Ama zaten su içgüdüsü az olan hayvan susama güdüsü şırıngayla azaldıkça daha da az içebilir.

Su pınarına özellikte temiz, şişe suyunun su içimini artırdığını gözlemlemiştik. Suyun devir daimi merak uyandırıyor. Birde tek bir noktaya değil de evin 2 noktasına su kabı koyun, o da çok işe yarıyor.
  • FAtE  (24.07.17 16:26:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.