[]

Haritalardaki mesafe

Google maps örneğin, İki yer arası mesafe mesela araçla 4 saat diyor, bunu hangi hıza göre hesaplıyor sevgili duyuru? Kaç km hız baz alıyor?




 
sabit bir hiz yok. google maps altyapisini kullanan ve oradan gecen aracin varis saatine gore tahmin yapiyor. yani 70km'de gidersen su dakkada olursun gibi basit bisey degil. trafik, isiklar, kaza v.s herseyi hesapliyoer.


  • mayeskuel  (24.07.17 14:12:44) 
Hız limitlerini baz alıyor bence.


  • [GODDARD]  (24.07.17 14:51:36) 
These things range from official speed limits and recommended speeds, likely speeds derived from road types, historical average speed data over certain time periods (sometimes just averages, sometimes at particular times of day), actual travel times from previous users, and real-time traffic information. They mix data from whichever sources they have, and come up with the best prediction they can make.

özetle sadece hız limitlerini baz almıyor.
  • burya  (24.07.17 14:59:12) 
gece istanbul içinde baktığımda ort. 60 gibi bir hızla hesaplıyor. ancak yukarda da belirtildiği gibi diğer tüm detaylar hesaplar dahilinde.


  • murder of neon  (24.07.17 15:07:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.