[]

pasaj hangi kitaptan

hayatımda, gerçekliğini hissettiğim tek şey ağrıydı. onu da ağrıkesicilerle yok ediyordum. hayatımın tüm gerçekliğini yok etmek derdindeydim.
kendimi tamamen unutmak değil, tarihten silmek derdindeydim. ruhumda en ufak bir acı, mutluluk, sevgi, hüzün, aldatılmışlık, karamsarlık kısacası hiçbir şey kalmayacaktı. tüm duyguları ve fikirleri, temizlik delisi annemin tüm eve çamaşır suyuna bulaması gibi ; bir çırpıda yok edecektim. kendimi dezenfekte edecektim.
nasıl etmeyeyim ki? tüm insanlar gibi kirli, yozlaşmış ve hastaydım. ben, dünyaya geldiğimde de hastaydım, çocukken de , şimdi de.artık tek bir amacım vardı, o sonsuz boşluğa yavaş yavaş süzülürken ben; ölüm diye adlandırıyorsunuz siz. oraya doğru yola koyulmuşken, kendime dair bir şeyi götürmemeye niyetim vardı. ölüm kayığında süzülen bir günahkar değil, bir boşluk olacaktım.
ağrı kesiciler bitiyordu bazen, ağrılarım artıyordu. kendimi ve bedenimi hatırlamaktan nefret ediyordum. bedenim, berbat bir zihni taşıyordu. berbat zihnim, berbat anıları taşıyordu. berbat anılar, içinde başrolde bir sefili, beni taşıyordu.
sahi, nasıl unutabilirdim her şeyi, vadideki zambak gibi katı ve acıtan bir şeye nasıl dokunabilirdim? nasıl tüm gözlerden ve zihinlerden uzak olabilirdim? sonunda bulmuştum.
bulduğum şey, yavaş yavaş beni yok etmeye başlamıştı. çok mutluydum. tüm hafızam , çamurdan bir heykel gibi yağan yağmurda yok oluyordu.
zihnim ve anılarım yok oluyordu. bu sırrı da size vermek istemiyordum. yalnızca ben yok olabilirdim. o boşlukta kimseyi istemiyordum.

 
az once sozlukte okudum da ruh halimi anlatiyor, sagolsun suser arkadas kaynak vermemis, kimbilir belki de kaynak kendisidir..


  • alttaraf  (23.07.17 23:40:43) 
yazara mesaj attım :)


  • m e b  (23.07.17 23:41:25) 
eyvallah:)


  • alttaraf  (23.07.17 23:44:14) 
Şahaneymiş.


  • harvey  (23.07.17 23:47:10) 
bir pessoa havası var sanki.


  • tepedeki psychedelic adam  (24.07.17 00:07:46) 
yani pessoa ya da shopenaur (dogrusunu yazamadim) ya da genc werner in acilari belki..


  • alttaraf  (24.07.17 00:09:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.