[]

Kızlar erkeklerin ilgisini çektiğinizi ne zaman farkettiniz

Özellikle ergenligin başındaki kızlar sanki bunun için çabalıyor gibi oysa ben çocukken kızları karşı cins veya etkilenilmesi gereken varlıklar olarak görmezdim lisede bile öyleydim ama.şimdi bakıyorum kızlara dikkat çekici giyiniyor ve davranıyorlar. Moda olduğu için mi kasıtlı mı bilmiyorum. Siz kaç yaşında karşı cinsin cinsel anlamda farkına vardınız




 
Anasinifinda.


  • lamira  (23.07.17 21:42:55) 
5 yaşında 2 kişiye birden aşıktım.


  • jazzabel  (23.07.17 21:52:04) 
Peki kendi yaşıtınız erkeklere mi yoksa her erkeğe mi


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (23.07.17 21:54:53) 
anaokulunda +1

anaokulundaki ilk aşkımı hatırlıyorum mesela.
sonra da ilkokulda 3-4 yıl süren bir aşk hikayem oldu.

ikisi de benim yaşıtımdı.
  • blatta hiberna  (23.07.17 21:55:08 ~ 21:56:13) 
4-5 yaşında erkek arkadaşım vardı. Düşününce bir yıldan fazla sürmüş. Benden 2-3 yaş büyüktü. 'Büyüyünce evleneceğiz' diyorduk. Annemler de bize gülüyordu. Bir kere elele tutuşup dönmeye başladık, millete 'Biz sevişiyoruz' demiştik, o zaman kızmışlardı. Biz taşınınca mecburen ayrılmıştık. Sevişmenin ne olduğunun anlatılması 10 yıl sonra oldu.


  • aychovsky  (23.07.17 22:02:50 ~ 24.07.17 00:12:50) 
Bence oglanlar da kizlar kadar karsi cinsi etkilemek icin ugrasiyor. Sen erkeklerden etkilenmedigin icin diger erkeklerin ne kadar cabaladigini fark etmiyorsun. O spor salonlari spor icin mi dolu saniyorsun. Erkekler de sacini sekillendirmeye basladi. Dar giysiler giyiyorlar. Muhafazakar kesim bile poposunu ve gogsunu belli eden daracik pantolon ve gomlek giymeye basladi. Nargile kafeler gogus killarini tiras eden muhafazakar adamlarla dolu.


  • Traveller  (23.07.17 22:36:55) 
İlkokul 2'de üst sınıftaki Doğan'a platonik aşık(!) olmuştum, sarışın mavi gözlüydü. O zaman kendinden büyük birine aşık olunur sanıyordum. Sanırım 8-9 yaşındayken de sokakta oynarken bir ortak arkadaşımız Can'la beni o zaman inşaat kumları olurdu onun üstüne çıkartmış ve kollarımızı yukarı kaldırarak "Can mslny'e aşık!!!" Diye bağırmıştı, o kadar utanmıştım ki gerisini hatırlamıyorum. İlk o zaman farkettim oluyor bu sanırım.


  • mslny  (23.07.17 23:30:04) 
İlkokul 5de.baya geç fark etmişim yalnız haha
Ahmet ve arkadaşlari parka yanimiza geldi. Biri ahmet seni seviyor ama söylemeye utanıyor demişti. Hiç de kast ettiğin gibi bir çocuk değildim. Sonra ahmet esmer minyon bir kızla evlendi -mutlu son -

  • cabiday  (23.07.17 23:54:54) 
Daha 6-7 yaşlarındayken mahallede beni "sevdiğini" iddia eden iki kuzen vardı, bazen güreşe tutuşur bazen de koşu yarışı yaparlardı benim için. Yüzlerine karşı salaklar derdim ama içten içe hoşuma giderdi.
Ben de ilk kez ilkokul ikinci sınıfta birinden hoşlandım.
9-10 yaşlarında mahalleden hoşlandığım çocuğun yanına giderken giyim kuşamıma dikkat ettiğim zamanları hatırlıyorum.
  • pike  (24.07.17 00:21:42 ~ 00:24:32) 
Erkekler ile kadınlar arasında bir ilişki olduğunun hep farkındaydım. Ben bu işe ne zaman dahil oldum onu anlatayım.

3 yaşındayken çizgi filmdeki MonAmi prensine aşıktım. Kanal geceleri Supersport olurdu, ben de sabaha kadar aşk acısı çekerdim :D

5 yaşındayken erkekler konusunda zevkim oturmuştu. Dans eşimden hoşlanmazdım mesela. Eyüp isminde, saçları kısacık tıraşlı, esmer bir çocuktu. Sessiz sakindi. Ellerinin terlemesi dışında kötü bir yanı yoktu aslında. Pansiyonlu bölge okulunda okuyorduk. Öğrenci profili hep fakir köylü çocuklardı. Onun elbiseleri diğerlerininkinden daha bir soluktu. Sanırım yanıma yakıştıramamıştım. Devir beyaz tenli, jöleli saçlı çocukların devriydi. Umarım Eyüp okuyup iyi yerlere gelmiştir. Zira sonradan folklor eşimle anladım ki jöleli çocuklar beş para etmezmiş.

7 yaşındayken sıra arkadaşım Merve defterine erotik çizimler yapardı. Dikdörtgen şeklinde yatak, üzerine 2 adet çöp adam-kadın, dikdörgenin yanında yerde Harry Potter gözlüğü şeklinde sütyen ve üçgen bir külot. Arada aşırı romantik sözler. Renkli bir fantezi dünyası vardı. Beni bayağı aydınlatmıştı.

Ara ara flörtlerim oldu ama bunlardan pek bahsetmeyeceğim. Sonuçta ben kimsenin kafesleyebileceği bir kuş değildim. Yine de Nevzat hoş çocuktu.
s-media-cache-ak0.pinimg.com

Kısacık hayatımdan onlarca hayat dersi çıkarmışım. Aferin bana :)
  • Lim5  (24.07.17 00:26:43) 
İlkokulu sınıfımdaki çocuğa aşık olarak geçirdim. Ona şiirler, mektuplar yazardım ama kendime saklar, ona vermezdim. Öyle bir hani gidip söyleyeyim durumu olmadı ama benle ilgilensin çok istiyordum. Çok safçaydı ama aşktı, biliyorum.

Günümüz çocuklarının ve ergenlerinin işi çok zor. Her türlü ekrandan her türlü şey gözlerine sokuluyor çocukların. Allah onların da ailelerin de yardımcısı olsun.
  • medre  (24.07.17 00:29:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.