[]

ukrayna rotası...

sevgili ukraynalılar...

rotaya bir bakıp eklenmesi ya da çıkarılması gereken yerleri, sürelerde yapılabilecek değişiklikleri söyler misiniz?

herson (1 gece)
odessa (3 gece)
ternopil (1 gece)
ivano-frankivsk (1 gece)
lviv (3 gece)
kiev (3 gece)
kharkiv (2 gece)
dnipro (1 gece)

bundan ayrı olarak:

1- odessa'dan kişinev'e gitmekle gitmemek arasında kaldık. sizce ne yapalım?
2- ulaşımı galiba trenle sağlayacağız. tren biletleri gitmeden satın alalım mı? bu şekilde de elimiz bağlı olacak, hep bir yerlere yetişmeye çalışacağız gibi geliyor.
3- otobüsle ulaşım nasıl? var mıdır bir internet sitesi?

 
2. Soruda dedigin gibi hep bir yerlere yetisecekmis gibi seyahat etmeyi hic bir zaman mantikli bulmadim.burada gordugumde yapabileceginiz tek sey check in.ukrayna da ne gordunuz diyene iste tren,tren gari,otogar diyebileceginiz bir durum ama plan kesinlikle degil.

Uyu,uyan,tren garina git trene bin,yasasin geldik,yemek,yorgunuz,yat,uyu,uyan tren,boyle bir sey olmus.

Daha fazla eklemeyin ,cikartin.
  • duptıs  (23.07.17 17:58:56) 
Ukrayna içi en iyi ulaşım trendir. Otobüs kullanan yok orada :) Biletleri gidince alırsınız.


  • eazy  (23.07.17 19:55:48) 
odessaya geçtikten sonra her sabah başı onlar otobüs diyor ama dolmuşları var kişinev e giden sıkıntı olmaz ben öyle yapmıştım. kievden trenle on üç saat odessa yapıp oradan kişinev e geçmiştim. ukrayna içi olabildiğince tren mecburi. en görülmesi gereken yerlerse bu listeye bakınca odessa lviv kharkiv ve kiev. gerisini çıkarabilirsiniz özel bir sebebiniz yoksa eğer.


  • rhoda  (23.07.17 20:22:07) 
valla lviv'e 3 gece çok
bu listeye rivne-klevan daki aşk tünelini ekleyin.

  • basond  (23.07.17 20:57:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.