[]

trabzon ve rize'yi iyi bilen

birisi yardım edebilir mi?

kız arkadaşımla birlikte 30 ağustos gidişli 4 eylül dönüşlü bir trabzon-rize turu planlıyoruz. 5 gece 6 gün şeklinde. trabzon ve rize'ye gün olarak öncelikle bölüştürmemiz gerekiyor. bunları nasıl tavsiye edersiniz? 2 trabzon 3 rize mi yoksa 3 trabzon 2 rize mi?

trabzon'da malum tabiki sümela manastırı, uzungöl ve diğer görmemiz gereken yerlere gitmek istiyoruz. bunun yanında tabiki kuru fasulye ve diğer meşhur şeyleri yemek istiyoruz :)

rize'de de aynı şekilde görebildiğimiz kadar yayla ve rize'de mutlaka gidilmesi gereken yerlere gitmek istiyoruz. bunu jolly tur vs.. gibi turlarla değil kendimiz gerçekleştirmek istiyoruz. dolayısıyla otel olarak trabzon ve rize'de hangi bölgelerde kalmalıyız?

ufak böyle otel ve bölgede yapılacaklar olarak gün ve eylemlerin sıralamasını kaba taslak yapabilecek birisi varsa eğer çok büyük iyilik yapmış olur.. çok yabancı olduğum bir bölge. her yerden bilgi okuyorum ama birleşirmesi zor oluyor haliyle..

şimdiden çok teşekkürler..

 
sümela kapalı mı hala? e hani 2016'nın sonunda açılıyordu? haydaaa.. otel olarak bölge tavsiyesi yapsanız yeterli fakat sümela kapalı olduktan sonra pek de gitmenin anlamı yok gibi..

rize'de yaylalar çok uç noktalarda mı yoksa hepsi bir arada toplanmışlar gibi bir durum var mı?
  • rajaz  (23.07.17 15:30:11) 
peki karadenizde bu 5 gecelik planımızı değiştirmek ister misin? :)

rize - trabzon'a değil de x ve y'ye gidin diye mesela?

3 gece trabzon'da ne yapacağız şimdi bilemedim pek. rize'de de ayder'e gittik diyelim vs.. iyice karıştı şimdi kafam :)
  • rajaz  (23.07.17 15:36:46) 
trabzonda merkezdeki sağıroğlu otelde kalabilirsiniz arabanız yoksa, meşhur şeyleri yemeniz açısından en mantıklısı orası, sümela kapalı yazıldığı gibi, ben olsam 2 gün trabzona ayirip 1 gün de batum yapardım çok ucuza günü birlik turlar var hem farklı bir memleket de görmüş olurdunuz.sürmenede ve rüştünün firinında pide, kalkanoğlunda pilav ve kuru fasulye, akçaabattaki cemil ya da körfezde köfte yemeyi unutmayin.rize hakkında pek bir fikrim yok.


  • valkin rockefeller  (23.07.17 15:47:47) 
Ayder rant için tahrip edildi, her yer çirkin ve dokubozan restaurant ve otellerle dolu, gidecekseniz bunu bilerek gidin, beklentiyi asgari tutun.


  • testis agrisi  (23.07.17 15:49:20) 
ben de giresun'da olucam. bi gün gelin kavurma yiyelim. sahilimizde çok güzeldir denize girersiniz, pide filan yersiniz.

(bkz: tirebolu)
  • spirit crusher  (23.07.17 18:44:38 ~ 18:44:56) 
sümela 2018 ağustos'a kadar kapalıymış ama 400 metre yakınına kadar gidebiliyorsunuz.


  • sanat guresi  (24.07.17 02:47:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.