[]

decathlondan önce ve sonra

Şimdi bir girişimcilik olarak decathlonu içten içe imreniyorum. doğayla ilgili ne görsem (bazen doğayla ilgili olmasınada gerek yok) hepsi aynı fabrikadan çıkmış gibi üstünde quechua(kamp alanları) yazıyor. bunun sebebi ucuzluk, kalite, pazarlama ve en önemlisi deneyecek alan olabilir. Ama cidden merak ediyorum ben bu jenerasyonun üyesi olarak. Decathlondan önce ne vardı? misal insanlar kamp yapacağı zaman nereye gidiyor ne alıyordu.. bıktım her şeyde aynı brazilya markasını görmekten :)




 
Ankarada ülkealan pasajından yada maltepedeki outdoor mağazalarından alınıyordu. Bence iyi oldu decathlon. Üniversitede bir poların en az 250 tl olduğunu (harç 350 tl idi) sırt çantasının harç parasından pahalı olduğunu öğrenip dağcılık klübüne katılamamış biri olarak keşke daha önce olsaydı diyorum. Kullandığım ürünlerden de gayet memnunum.


  • curukturpkokusu  (23.07.17 01:15:23) 
istanbul'da karaköy'de falan outdoor mağazaları vardı (hala var gerçi) oralardan alıyordu insanlar eşyalarını. fiyatlar baya yüksekti tabi decathlon'a göre.


  • nrmnm  (23.07.17 01:18:00) 
her şey çok daha kaliteli ama pahalıydı, decathlon ise başlangıç düzeyinde doğa sporları yapacaklar için ki bu neredeyse bu işlerle uğraşanların %80-90'ı, tek adres; ama daha üst düzey uğraşan insanlar eminim yine daha pahalı ama daha kaliteli markalara yöneliyordur.

Decathlon'un başarısı hedef kitlenin özelliklerini iyi analiz edip, performans-fiyat skalasını bu kitleye uygun yapamasıdır bence.
  • gezegen olan pluton  (23.07.17 01:26:38) 
Ulkealan'a gidiyorduk ama fiyat ne belli degil, urunler desen degisik. bence decathlon cok iyi oldu.


  • cedex  (23.07.17 11:28:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.