[]

Duyurunun kadinlari bir baksaniza ?

Merhaba,

Terk ettiginiz adamin sonrasinda nasil oldugubu merak etmisinizdir saniyorum. Belki hic arayip sormadiniz ya da bir sefer falan nasilsin diye sormussunuzdur en fazla heralde. Bu normal heralde degil mi yapiliyor heralde bir seye yormamak lazim ?

Peki terk eden kadin sonrasinda ortalama ayda 1 nasilsin diye yaziyorsa dogum gunu kutluyorsa bu ne demek ya ? Hayir tam duzluge cikacagim devam edecegim tak diye tekrar karsima cikiyor. Uzuluyorum ne hissedecegimi sasiriyorum.Hayir geri donme hissiyatini da almiyorum, hala aptal gibi iyi niyetli bir insan oldugunu da dusunuyorum ama bunun bana aci verecegini dusunmuyor mu ? Ne dusunuyor olabilir ? Olasiliklar neler ? Gorusmek bulusmak istedigini soyluyor..

Ilk bir engelleme sureci giriyor araya sonra "cocuk muyuz?" kafasi giriyor engel yok. numarayi falan siliyorsun. Tamam sonra "tam iyiyim iyilesiyorum" derken olur olmadik saatlerde ortalama ayda bir iki ayda bir bana ulasiyor nasilsin falan diyor..Bir kac ay oldu ayrilali. Ciddi bir iliski idi.

Kadin bakis acisina ihtiyacim var..

not:ayrildiktan sonra bir sefer bile kendim iletisime girmedim ulasmadim bulasmadim bilgi akisini kestim. Bunu beklemiyordu aklima sadece bu geliyor..

 
Kadın değilim ama inanma seni üzecek diyeyim. Mutsuz olduğunu görürse sezerse iyi hissedecek mutluysan uzulecektir seni mutsuz etmek için ugrasacaktir.


  • teyteyteyteytey  (22.07.17 18:35:56) 
herhangi bişey hissetmiyor. yani nefret de etmiyor, duygusal anlamda da sevmiyor. ama yaşanmışlıkların olduğunu düşünüp bu şekilde davranıyor bence. yani senin iyi ve zararsız bi insan olduğunu düşünüyo ve arkadaş gibi davranıyor.
ben yaptım ordan biliyorum.
kadınım bu arada. böyle durumlarda kadın ve erkeğin davranışı farketmiyor.
  • moratoryumkisilik  (22.07.17 18:49:12) 
Yokluyor, baska hicbir anlam arama.


  • piremses  (22.07.17 18:57:19) 
Samimi olarak merak ediyor da olabilir, eğer kanlı bıçaklı ayrılmadıysanız bu hareketler çok anormal değil, belli bir yaşanmışlık var, doğum günü vs kutlanabilir. Ama eğer tüm bunlar size iyi gelmniyorsa, o zaman bunları istemediğinizi, iletişim halinde olmanın size zarar verdiğini söyleyin. Laftan anlıyorsa ne ala. Yok hala inatla devam ediyorsa o zaman engelleyeceksiniz iletişim kurduğu yolları.


  • fengari  (22.07.17 19:15:18) 
Kişinin sizinle iletişim kurmasını çok rahat biçimde engelleyebilirsiniz.

Bana mesaj atma dediğiniz halde atıyorsa engelleyin.

Soruya cevap,
Bir kere yapmış olsa özlem derdim ama ayda bir yapiyorsa muhtemelen can sıkıntısı.
  • elorelia  (22.07.17 19:24:36 ~ 19:29:53) 
biraz ilgi gösterirseniz, "ego booster" olarak kullanılacaksınız.

yokluyor denebilir.
  • blatta hiberna  (22.07.17 19:32:51) 
elorelia güzel demiş. +1


  • Zeth  (22.07.17 22:14:22) 
blatta hiberna + 1953264565354546

ego booster. arada seni yoklayacak ümit verecek sonra seni moda sokup gidecek. bi süre sonra tekrar aynı şeyler. onun hayatına biri girse bile yapacak bunu. amaç tamamen ilgi. çocukluk bu yeaa falan deme bas engeli geç. kendini kullandırma. varsın çocuk desin arkandan, üzülmenden iyidir.

emin değilsen bi kere azıcık ilgi göster haklı olduğumu göreceksin.
  • buneperhizwhatisthis  (22.07.17 22:22:05) 
Bunu en son 20'li yaşların başında yapmıştım. Ayda bir arıyordum. Sebeplerim tamamen playing star again'in dedikleri ile aynıydı. Bir yandan, ilişkinin benim yüzümden bittiğini düşünüp onu üzdüm diye vicdan azabı duyuyordum, bir yandan 'Bir umut var mıdır ki, birleşir miyiz' diye arıyordum. İkisini birden. Bir de beni unutmasını istemiyordum, çünkü ben unutamamıştım.


  • aychovsky  (22.07.17 22:38:04) 
Ben bu soruya cevap vermistim.
Onu hayatindan cikarmana tahammul edememis terk etmis bile olsa, surekli ulasip canini acitarak orada oldugunu belirtmek istiyor.
Iste cani filan da sikilmis olabilir, ben terkettim beni aramasi lazimdi, bana yalvarmasi lazimdi niye boyle olmadi pfff filan diyordur.

Yani kimse aptal degil, canini acittigini biliyor, hani oldu ki geri donmeyi bile dusunuyor olsa, pisman olsa bile bu tarz yaklasimlari dogru bulmuyorum.
  • kuehles blondes  (22.07.17 23:13:19) 
Ben nasıl ayrıldığımıza bağlı olarak doğum günü dışında yazmam. Sen artık kızın elini attığı anda bulabileceği kişisin. Görmek istemiyorsan engelle. Çocuk muyuz kafasını boşver ruh sağlığına iyilik yap.


  • jazzabel  (23.07.17 00:04:49) 
Yemleniyorsun.


  • arnold schwarzeneger  (24.07.17 09:25:54) 
Bunun kadın olmakla erkek olmakla ilgisi yok. Genel olarak bir insan terk ettiği insanı ayda bir "yoklamamalı". Niyet iyi bile olsa sizin kafanızı kariştırabilecegini düşünmeli. Dusuncesizlik ediyor. Bence eski sevgilinizin kibarca terslenip uzaklastirilmasinin zamanı gelmiş.


  • aquarium  (24.07.17 10:07:26) 
Bunu benım de yapmışlığım vardır ve dendiği gibi karşımdakinin çok iyi biri olduğunu ve benim yüzümden acı çektiğini bildiğim için nasıl olduğunu öğrenme amaçlıydı. Karşıdaki insanın sil baştan acı çektiğini işin aslı düşünmedim. Doğum günü kutlama olayı için ise yıllarını geçirdiğin insan ile çok büyük kavgalarla ayrılınmadıysa kutlanabilir görüşündeyim.

bence karşınızdaki insana sen her sorduğunda ben kötü oluyorum diye belirtin tekrar yazarsa yoklama amacı olabilir. oyle bir amacı yoksa sadece iyi olup olmadığını merak ediyordur.
  • kullanıcı adını aktif edemeyen insan  (24.07.17 10:27:26) 
Bana da çok yapıldı. Allah belasını versin o yapanların.


  • tughan  (25.07.17 12:03:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.