[]

Özel üni'de lisans okurken aynı anda ön lisans okumak bursumu etkiler mi?

Özel bir ünide 4 yıllık lisans bölümünü tam burslu okuyorum. Halihazırda 4. sınıftayım ve İngilizcemi sağlamlaştırmak amacıyla bu yıl bir Uygulamalı İngilizce(ön lisans) bölümüne girmek için tercih yapacağım. Yerleşirsem ÖSYM'nin verdiği burs kesilir mi? Bunun haricinde yerleşirsem başka bir sıkıntı doğar mı?




 
aof disinda zaten okuyamazsin da. bunu okud7gun okulun burs yönetmeliğine neden sormuyorsun?

kisisel cevap: yok oyle bir dünya. kesilmez.
  • blue eyes white dragon  (22.07.17 17:52:24 ~ 17:53:20) 
lisans okurken başka bir önlisans okuyamazsın. açıkoğretim hariç. yani blu eyes dragon +1


  • mahone  (22.07.17 18:09:12) 
Aöf dışında da okuyabilirim.

"Yükseköğretim kurumlarında örgün, uzaktan eğitim ve açıköğretim programlarında aynı anda lisans ve önlisans eğitimine devam edilebileceğine, ancak aynı anda iki önlisans veya iki lisans programında (örgün, uzaktan eğitim ve açıköğretim programlarının kontenjan sınırlaması olan) eğitime devam edilemeyeceğine, kontenjan sınırlaması olmayan önlisans veya lisans programlarına ise devam edilebileceğine ilişkin kararın uygulanması işlemleri öğrencilerin ÖSYS tercih ve yerleştirmelerinde herhangi bir programa yerleştirilmesine engel değildir." Kaynak: ÖSYM

Okuduğum üniversitenin burs yönetmeliği bu konuda merakımı giderebiliyor olsa gelip burada sormazdım.
  • just a little faith  (22.07.17 18:25:28) 
Evet Aöf dışında da okuyabilirsin. Tam bursun kesilme şartlarında öyle bir şey yazdığını hiç görmedim ama emin olmak için öğrenci işlerine veya ilgili birime sormanı tavsiye ederim.


  • apdulera  (22.07.17 21:12:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.