[]

yurt disinda yasayanlar ve gezginler

Merhaba arkadaslar,

yaklasik iki ay once gezginler icin bi site yaptik: airporttocenter.com . Burada duyurduktan sonra da cok guzel yorumlar aldik.

Site adindan da anlasildigi gibi havaalanlarindan sehir merkezlerine gidis seceneklerinin tum detaylarini sunuyor. Hangi ulasim araclari var, ne kadar suruyor, ne kadar tutuyor vs.

Amacimiz internette daginik durumda bulunan tum bu bilgilerin tek bir yerde gezginlere sunulmasi. Bunun icin de elbette gezginlerle ya da yurt disinda yasayanlarla konusup en detayli ve guncel bilgileri ekliyoruz.

Duyurunun amaci sunlar:

- siteyle ilgili yorumlarinizi (ozellikle gezginseniz) ve
- database'i genisletmek icin yardimlarinizi almak.

Eger ki yurt disinda yasiyor ve havaalani-sehir merkezi ulasimini iyi bilirim, gezginlere de bi yardimim olsun diyorsaniz bize bir mesaj atin, sehrinizi hep beraber ekleyelim :)

Cok tesekkurler

 
öncelikle hayırlı olsun. direkt kendi kullandığım havaalanlarına baktım, londra ve amsterdam gayet güzel, detaylı ve doğru anlatılmış.
arayüzü beğendim hiç yormuyor.
database için naçizane önerim ingiltere birmingham havaalanı.
  • lily briscoe  (22.07.17 15:54:02) 
@lily briscoe, cok tesekkurler :) mesaj atiyorum.


  • kameraya el sallayan adam  (22.07.17 16:14:38) 
Anasayfa bos kalmis, arama yapmadan neymis bu diye bakabilmek icin en cok aranan 10 sehri anasayfada listelerseniz guzel olabilir. elinize saglik.


  • MBrain  (22.07.17 19:11:55) 
@MBrain tesekkurler, ya en cok aranan ya da son aranan diye bir sey yapilabilir ama inan bilemedim anasayfaya bunu koymali mi koymamali mi diye. yine de tesekkurler.


  • kameraya el sallayan adam  (22.07.17 20:45:59) 
@sour tesekkurler, reddit fikri guzel. sonucta her seyin cevabi reddit oluyor bu gunlerde :)


  • kameraya el sallayan adam  (22.07.17 20:46:54) 
3-4 gün önce lazım oldu ancak sitenizin ismini hatırlayamamıştım.

Düzeltme için roma fiumiciono havalimanından merkeze shuttle fiyatları 6 euro idi.

site çok iyi olmuş. başarılar.
  • fikir iscisi65  (22.07.17 23:35:30 ~ 23:35:55) 
@fikir iscisi65, cok tesekkuler, bilgileri guncelledik.


  • kameraya el sallayan adam  (23.07.17 22:08:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.