[]

Yeditepe vs. Okan - Diş Hekimliği

Kardeşim için karar vermeye çalışıyoruz da, Yeditepe 70.000 TL, Okan tercih bursuyla beraber 40.000 TL civarı...
Kampüs, ulaşım vs aşağı yukarı aynı dersek diş hekimliği eğitimi açısından bu fiyat farkına değer mi? İki okulu bilenler yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Teşekkürler

 
Yeditepe'nin diş hekimliği baya iyi. Sanıyorum ki okulun en iyi, prestijli bölümü. Ben de Yeditepe'deyim(dişçilik değil) ama sanıyorum kampüste değil binası Bağdat caddesindeydi.

Fiyat farkı sıkıntılı konu ama. Okan ile ilgili bir bilgim yok ama okulda sağda solda gördüğüm kadarıyla dişçiliğe baya bir bütçe ayırıyorlar. Maddi açıdan durumunuz rahatsa Yeditepe'yi seçin derim ama 70.000 de baya büyük paraymış. Bilemedim yani.
  • ravenclaw  (22.07.17 02:55:05 ~ 02:55:18) 
Köklü üniversitelerin gelme olasılığı sıfırsa yeditepe. Hiç değilse adı var. Okan ne yahu.


  • ruhen hastayim ben  (22.07.17 03:00:13) 
Okanda dogusta belese okunmaz


  • imelih  (22.07.17 03:55:30) 
Yeditepe universitesinin ogrenci profili iyidir. Bir de Turkiye genelinde taninirligi var.


  • Traveller  (22.07.17 08:56:24) 
okan üniversitesi sadece reklama önem veriyor. eğitim ve kampüste sosyal yaşam umrunda değil.


  • Erensq06  (22.07.17 09:01:14) 
Arkadaşım yeditepe diş hekimliğinde

Yeditepe iyidir ama 70binde zorlanacaksanız yollamayın. Çünkü dönem içinde alınanlara da inanılmaz para gidiyor.
  • jazzabel  (22.07.17 09:46:31) 
Cevaplar için teşekkür ederim.

Okan'ı gidip görmeden ben de olumsuz bir izlenim edinmiştim. Ancak okulu gezip ilgililerle konuştuğumda iyi bir okul görüntüsü verdi. Fiyatı birnyana bırakırsak Yeditepe tercihine daha yakınım ancak bizim karar veremediğimiz konu iki okul arasında toplamda 150.000 tl fark yaratacak bir durum var mı, yani bu farkı gerekirse bir işyeri açmakta ya da doktora vs eğitiminde kullanabiliriz.Ne dersiniz?
  • schwannoma  (22.07.17 12:08:32) 
@gokank4 teşekkür ederim öncelikle,

Arkadaşınız diş hekimliği için mi söylüyor yoksa başka bir bölüm için mi?
  • schwannoma  (22.07.17 15:34:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.