[]

fırında yapılabilecek her türlü hazır yemek

kahvaltı için olur normal yemek için olur fırında yapılabilecek olması ve hazır olması gerek benim aklıma pizzadan başka bir şey gelmedi böyle donmuş yemeklerden.

edit: yapması baya kolay tarifler de uyar illa donmuş olması şart değil aslında.


 
Bir tepsiye fırında (dondurulmuş) köfte olur, altınada başka tepsiye dondurulmuş patates atın. Patatesleri önce üzerine baharat biraz yağ karıştırın tamamdır. patatesler geç olur önceden atmak gerekir. Büyük migroslarda balıkta var hazır dondurulmuş. Onlarda olur. Şinitzel nugget da olur. Superfresh börek, pide olur.

superbiyemek.com

Sebze, konserve, ton ve mantı dışındakilerin hepsi hiç bir uğraş gerektirmeden fırında olur.
  • allen  (21.07.17 22:13:13 ~ 22:17:03) 
donmuş değil ama hoşunuza gider mi bilmem. domates, biber, kabak, patlıcan ve isteğe göre tavuğu 5 dakikada kesip, yağlayıp ve baharatlayıp fırına sürebilirsiniz. hem çok sağlıklı hem de 5 dakika sürüyor.

dondurulmuşlara gelirsek börek var kahvaltı için. superfresh'in ıspanaklı peynirli börekleri çok güzel. dondurulmuş patatesler de iyi gidiyor hem akşam hem de sabah yemek için. ayrıca dondurulmuş balıklar var migros, bim, kipa gibi marketlerde. bu arada illa dondurulmuş almanıza gerek yok. yağlı kağıdın üstüne et/tavuk köfteleri dizip aralarına patates atarsanız o da bir öğün çıkarır.
  • golgi aygıtı  (21.07.17 22:17:26) 
golgi aygıtı haklı, hazır tavuk fln alıp fırın poşetine atıp (hazır baharatı içinde satılıyor) sallayıp fırına atın. Güzel oluyor. Knorr tavsiye ederim. Tavuk göğüs olur, yıkayın varsa sinir fln ayıklayıp poşete atın. Sonra fırına.


  • allen  (21.07.17 22:29:46 ~ 22:30:49) 
Firinda makarna

Falafel koftesi
  • Traveller  (21.07.17 22:33:41) 
kahvaltı için fırında sucuklu peynirli ekmek yapabilirsin.
www.nefisyemektarifleri.com

  • mungojerry  (21.07.17 22:44:32 ~ 22:45:30) 
sarımsaklı ekmek çok basit.

bi de fırın poşeti içinde ne yapsan güzel oluyor. balık et tavuk hindi patates sucuk hellim peyniri her şeyi denedim :) knorr fırın poşeti içinde baharat karışımı satıyor, en güzeli acılı olanı, mükemmel oluyor neye koysam. karıştır , hafif yağla bağla ağzını 1 saatte her şey pamık gibi.
  • hasmetizm 2046  (22.07.17 00:03:54) 
yumurta, peynir ve biraz baharat karışımını ekmeğin üzerine sürüp kanepe yapabilirsin.


  • theseachange  (22.07.17 00:46:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.