[]

bankada annemin başına gelen olayda bir dalavere olabilir mi?

annem, bugün, hesap bilgilerini güncellemek için bankaya gitmiş.

söylediğine göre, bankaya gittiğinde, müşteri temsilcisi kadın bir başka müşteriyle daha ilgileniyormuş.

o müşteri, bankadan kredi çekmiş ve parayı dolar olarak almak istiyormuş. ancak, bankacı kadın, dolar olarak veremeyeceğini, ama isterse annemin hesabı üzerinden tl'yi dolara çevirebileceğini söylemiş.

annem, olmaz falan dediyse de endişe edecek hiçbir durumun olmadığını söyleyerek annemi ikna etmiş.

neticede tl, annemin hesabı üzerinden dolara çevrilmiş.

burada benim aklıma takılan ilk soru, madem bu kişi bankadan kredi çekiyor; demek ki bankada hesabı var. neden müşterinin kendi hesabından değil de annemin hesabı üzerinden parayı dolara çevirmiş olabilir? sizce endişe edecek bir durum var mı?

 
Belki kredi çektiği banka kendi bankası değildir. Bu yüzden o bankada hesabı yoktur. O yüzden annenizin hesabı kullanılmış olabilir.


  • Depik  (21.07.17 20:16:40) 
burada bir sıkıntı gözükmüyor ama madem bir aracıya ihityaç var, müşteri temsilcisi kendi hesabı üzerinden neden yapmamış, ayrıca bankalar dövize çevirim yapıyorlar, anında dolara çevirebilirdi; çok saçma, ne olur ne olmaz diye izin vermemek gerek.


  • gezegen olan pluton  (21.07.17 20:22:52) 
Hangi banka şikayet edin hemen. Bakkal dükkanı mı yahu orası sana veriyim senden çevrilsin falan. Aç hesap çevir sonra geri kapat madem.


  • Mcfly  (21.07.17 20:53:33) 
Kara para aklama gibi. Yarın sebeb siz zenginlesme demesinler size


  • all girls dream  (21.07.17 21:55:50) 
bankalar cok siki denetlenen kurumlar ayrica ic denetimleri de cok sikidir. bana musteri temsilcisinin yaptigi cok gercekci ve mantikli gelmedi. bana enpara/finansbank, sadece 10 dakikalik bir is icin finansbank'tan hesap acitirip kapattirmisti.

sizin yerinizde olsam pazartesi bankaya annenizle gider musteri temsilcisini sikayet ederim, olayi ayrintilari ile acikladigim sikayet dilekcemin alindigina iliskin teslim aldim yazisi alirim, ayrica bddk'ya yazarim. burasi turkiye, insanlar bir bankadan kredi karti cikardi, bir kere eft yapti diye aylarca icerde yatiyorlar. hic beklemediginiz seyler basiniza gelebilir.
  • kassiopeia  (22.07.17 02:21:27) 
çok tuhaf görünüyor. hangi banka olduğunu merak ettim açıkçası.
size bu sıkıntıyı yaşatmaya da kimsenin hakkı yok. peşine düşün.

  • not dark yet  (22.07.17 02:33:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.