[]

Tüketici Haklarını Bilenler Yardım Bekliyorum

Evdeki süpürge aniden bozulunca Hepsiburada'dan süpürge sipariş ettim. 500 liralık ürün aldım. Ben evde yokken eniştem kargoyu teslim almış. Gelen ürün 1300 liralık bir süpürge ama üzerindeki fatura herşey 500 lük ürüne ve bana ait.

Kimsenin hakkını yememek için 10 gündür. Hepsiburadanın müşteri hizmetlerine sorunu bin defa anlattım. Sitede kolay iade kısmı çalışmıyor. Bana bi gönderi kodu gelecekmiş kargoya vericem veremiyorum. Evde misafirlerin çok olduğu bildiginiz gırgırlarla temizlik yapıyoruz utancımıza komşudan süpürge alıyoruz. Mail atıyorum. Otomatik cevap veriyorlar. En son müşteri hizmetlerindeki kız isterseniz bu kadar uğraşmayın diyor.

Ben gittim bu arada başka bi süpürge aldım bildiginiz zarardayım. birini geri vericem olmadı bu ürünü kullanıcam. Kullanırsam bir sıkıntı olur mu? Midem bulandı benim lehime olan bir olayda bu kadar rezilliğe anlam veremiyorum.

 
e yeni süpürge de almışsınız sorun ne ki? yeni süpürgeyi kullanın, eski süpürgeyi de gönderi kodu gelince iade edin? bu kadar dert ettiğiniz nedir?


  • dahili meddah  (21.07.17 10:20:47) 
En son müşteri hizmetlerindeki kız isterseniz bu kadar uğraşmayın diyor.
şucevabın üzerine kılımı kıpırdatmazdım.

  • cliquot  (21.07.17 10:28:16) 
cliquot +1

uğraşmayın dedilerse niye kendinizi bu kadar yıprattınız? siz elinizden geleni yapmışsınız. şu saatten sonra kimsenin hakkını yemiş olmuyorsunuz bence.
  • dedimmidemedimmi  (21.07.17 10:36:13) 
ihtiyaçtan kullandım dersin bir şey olmaz onların hatası


  • argent dawn  (21.07.17 10:36:50) 
Beyler bunlar birinden bir çalışandan masrafı falan keserlerse üzülürüm. Kutulara yanlış faturaları takmıştır belki eleman ona keserler faturayı . Ya iade için dönmezlerse ne yapıcam elimde iki süpürge olucak. ve zaman geçtikçe mediamarktan aldığım süpürgeyi geri veremeyebilirim. Çifte zarar.


  • myopati multi minicore  (21.07.17 11:48:30) 
Maaştan kesme falan olmaz.
Büyük şirketlerin böyle hatalar için bütçede belirledikleri pay vardır zaten.
En fazla uyarı alır çalışan (art niyet olmadığı sürece).

Süpürgeyi kullan bence de.
  • cakabo  (21.07.17 11:52:57) 
bu senin yaptığın hak gözetmek olmuyor. hatayı kim yaptıysa aradaki farkı ondan alır şirket. almalı da. adamlara o maaşları hatasız iş yapsınlar diye veriyorlar.

başkasının yaptığı hata senin lehine olmuş olabilir orası başka. kimsenin hakkını yemiyorsun. birisi salaklık etmiş faturasını ödeyecek.
  • alperz  (21.07.17 11:54:55) 
Hepsiburadanın sevdiğim yanlarından biri kargo gecikince hediye puan vermişlerdi hatalı iki defa ürün geldi daha yüksek değerli olduğu için letgodan sattım gittim o paraylada ihtiyacım olan şeyi aldım. Hep biz mi kazıklanacaz en azından din iman geçinip milleti kazıklamaya çalışan küçük esnaf çakallıkları yapmıyorum :)


  • kararsızataletfilozofu  (21.07.17 14:22:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.