[]

Büyükada haric

Büýükada haric diger adalarda bisiklet kiralaniyor mu?Kücuk bir yer olsun istiyoruz iyice kesfetmek icin.Fayton olmayan ada var mı?




 
Hepsinde kiralaniyor da kiraladiklari bisikletler cok kotu durumda olabiliyor... lutfen frenini, zincirini (pasli/passiz vb) ve fren tellerinin sikiligini kontrol edin.

Bi arkadasim arkadasinin basina olsabilecek en ekstrem olay geldi, adada kiraladigi bisikleti surerken dusuyor,
Duserken de sorunlu bir fren teli kasigini kesip damari tutturuyor filan... kotu yani.
  • kuehles blondes  (20.07.17 00:14:58) 
kuehles + 1
Bir kere Heybeliada'da kiralamıştım ve şansıma ön freni iyi tutmayan bir bisiklet gelmiş. Aynı zamanda, ayağımı burkmuştum ve yeni iyileşiyordum. Adanın yokuşlarından birinde fren hepten tutmadı ve git gide hızlandım. Karşımda da kayalıklar falan var hep. Ciddi ciddi 'Öleceğim galiba' dediğim bir andır. Sakat ayağımı yere sürüp ayakkabımı sürte sürte yakarak durabilmiştim. Hala 'Nasıl ölmedim' diye düşünürüm. Alırken iyi kontrol edin.

  • aychovsky  (20.07.17 00:19:42) 
gerçekten çok kötüler, sorunsuz olsalar bile o yokuşlarda ağlatabilir sizi. bence beşiktaş veya kadıköyden kiralayıp gidin. geçen sordum beşiktaş bike and outdoor saatlik 10 günlük 40 dediydi. gayet makul bence adadakilere kıyasla


  • foseptik çukuru  (20.07.17 00:58:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.