[]

çok çocuklu ailelerden nefret etmek

malesef bu var bende. normalde çocukları severim ama 3 ve daha çok çocuklu aileleri sevemiyorum bir türlü, aşırı itici geliyorlar. bir de ekseriyetle çocukları yaramaz oluyor, hiç yapma da demiyorlar inadına. hatta dün üst komşuyla kavga ettim dün veledin gürültüsü yüzünden. merak ettim var mı benim gibi düşünen?




 
genel olarak gürültüyü ve çocuğu yaramazlık yapan, bunun için bir şey yapmayan aileyi sevmiyorum ben. sayı konusuna pek takılmam.


  • zgrydn  (19.07.17 22:12:56) 
ben bu tip aileler konusunda çocukların sesinden çok varlıklarından rahatsız oluyorum. En gıcık olduğum durum çocukların yaşlarının arasında çok ufak bir fark olması. Bu gerçekten esas problem. Çocuk yapmayın demiyoruz, yapın ama araya en azından 7 sene koyun. Doğurduğunuz çocuk da kardeşleriyle kavga ede ede büyümesin.


  • algoritma uzmani  (19.07.17 22:19:37) 
Çocuk sesinden nefret ederim. En tahammül edemediğim şeydir.
Çok çocuk olayına gelirsek maddi durumu kendine bakmaya yetmeyen insanların tonla çocuk yapmasından nefret ediyorum evet. Kimsenin o çocukları sıkıntı çekecekler bir hayata getirmeye hakkı yok.
Orta halli insanlar çok istiyorlarsa bir tane çocuk yapıp doğru düzgün eğitip yetiştirsin yeter. Etraf böyle pislikten geçilmiyor olmazdı eminim.
Maddi durumu doğurduğu her çocuğu düzgün koşullarda bakacilecek insanlar isterlerse 10 tane doğursunlar, uzakta gürültü yaptıkları sürece umurumda olmaz.
  • mutekebbir  (19.07.17 23:07:36) 
2 çocuklu olup çocuklardan sadece 1 tanesi ortalığı yıkan bir kuzenim var
küçük de değil sıpa artık, ama resmen terörist
ODTÜ mezunu filan annesi de bu arada, cahil biri de değil
yani çovuk sayısından çok çocuğun yaramaz olmasıyla alaklı bende "çekilmez çocuk" algısı. tabi ki sevmiyorum. hele bir yaştan sonra tahammül edilmez bir şey.

çok çocuklu kavramı bizim ailede 7-8 filan bu arada :) (biz 4 kardeşiz ve babamlarda en az biziz) hiç de öyle yaramaz, oraklığı yıkan çocuklar değildik, bizim gibi çok olanlar da genelde değil.
  • niye ama  (19.07.17 23:46:50) 
Çok çocuklu ailelerden nefret etmek değil de layığıyla ilgilenemeyeceği kadar çocuk yapan anne babaları sorumsuz buluyorum.

Kiracımız 30 yaşına gelmeden 3. çocuğuna hamile, günah diye aldırmamışlar. Eşinin de kendinin de düzenli gelirleri yok, çocuklarına ayıracak zamanları da yok ve 3. çocuk yolda... Buna tahammül edemiyorum sadece fakat nefret boyutunda değil.
  • chihirovekohaku  (20.07.17 00:52:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.