[]

Parmağıma ne oldu?

Havuzda kenarda dinleniyordum. Parmaklarıma bakıyordum hatta o anda, birden bi batma hissettim parmağımda. İnanılmaz acıdı, ama ilginç olan arı falan hiçbir şey sokmadı o an zaten parmağıma bakıyordum. Hemen buz tuttum. Biraz şişti, orada iğne batması gibi iz var. Parmağım biraz uyuştu ve koluma kadar hafif sızlıyor. Tam orası da çok acıyor.

Hastaneye gitmeme gerek var mı?


 
Çok enteresan bir şekilde ayağıma siğil bulaştığı zaman bunu bire bir hissettim. Antrenman yaparken ayağımın altında bir batma hissettim. Hatta bir şey mi battı diye uzun uzun inceledim. Bir hafta sonra aynı noktada siğil çıktı. Sonra ilaçla geçti. Havuzdan virüs kapmış olabilirsiniz. Ama bende uyuşma vs. olmamıştı. Batma izi görülüyorsa farkında olmadan bir yere çarpmış olabilirsiniz. Şişme varsa arı sokmuş olabilir. Havuza ölü arı vs. düşebilir.


  • dissendium  (19.07.17 20:59:03 ~ 21:01:55) 
Kolun kopunca git yaa, acele etme.. acilen hastaneye pls! Geçmiş olsun.


  • manuel mandalina  (19.07.17 21:33:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.