[]

Duyurudan birini rüyada görme bölüm 2

www.eksiduyuru.com
Evet bir devam filmi niteliğinde bir rüya oldu. İlkinde üniversite yemekhanesinde sıradayken yanıma gelmişti, şimdi derste ben ona pizza ısmarlıyordum. Ama tabi bu sefer kim olduğunu biliyorum. Şimdi bu bilinçaltı bana yine ne yapmaya çalışıyor? Önceden başla şeylerden kendisiyle pek iyi anlaşamıyoruz gibi. Dün pizza almak isteyip de sonradan vazgeçtiğim için mi oldu? Pizza lobisinin bir işi var mı bunda?



 
evet.


  • zgrydn  (19.07.17 08:57:44) 
Bilinçaltın sana, sen de ufak ufak duyurudaki hanımefendiye yol yapıyorsun.

Buradan ilişki başlarsa bilinçaltın bize pizza ısmarlasın ^^
  • chicha  (19.07.17 11:28:07) 
@chicha bence o pizza işini unutalım, olacak bir şey değil :)


  • clones  (19.07.17 12:15:44) 
Evet merakla bekliyoruz bir sonraki rüyayı.

Bilinçaltına buradan kahve içme sinyali göndereyim de bir hayrım dokunur belki :)
  • chicha  (19.07.17 13:08:31) 
abi bunu buraya yazacağına direkt mesaj atsana, görmez falan, emeğine yazık. ya da söyle biz iletelim.


  • Bruce  (19.07.17 14:21:09 ~ 14:21:31) 
Görse bile anlamaz zaten, ki zaten anlaması için yapmıyorum. Diyeceksin ne için yapıyorsun? Hiçbir fikrim yok. Bu yüzden gerek yok mesaj olayına.


  • clones  (19.07.17 14:39:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.