[]

digiturk-tivibu-dsmart?

Merhaba,

Icinde en cok Ingilizce kanal olan, film ve dizi acisindan en zengini olan bunlarin hangisi oluyor? Oneriniz var mi?

Tesekkurler

 
d smart. hepsini kullandım. dsmartın sarı düğmesiyle herşeyi alt yazılı ve ingilizce izleyebilirsin.


  • mikahakkinen  (19.07.17 09:53:57) 
@mikahakkinen altyazı hepsinde var.
mümkünse kablo tv şebekesi varsa onun üst paketini al. en uygunu ve bol HD kanallısı. hava bozulunca gitmiyor.
bunun dışında digiturk özel kanalları ile her zaman önde. adamlar sadece kanal yayınına aracılık etmiyor, içerik üretiyor, dünyada yayımlanan içerikleri sana sunuyor. kendileri tacizci, oto boka arayıp bir şeyler satmaya çalışır, tamam ama böyle de bir gerçek var.
  • cliquot  (19.07.17 10:26:23) 
maalesef kablo ntv yok. fiber de yok. hic bir sey yok. kisaca ttnet alip bu bahsettigim tv saglayicilardan birini alacagim.

peki digiturk'un hangi pakedi?
hatta dsmart'i da sorayim hangi pakedi diye. Ona gore karar veririm.

Tivibu en tirti yani? TTnet ile alirim gecerim diye dusunmustum ama pek iyi bir fikirdegil demek ki.
  • sen de başını alıp gitme ne olur  (19.07.17 13:48:27) 
hiçbiri kötü değil. dsmart, t,v,bu ve kablolu yayın aynı firmalarla anlaşmalı yani aynı uluslararası kanalları izliyorsunuz.
digiturk'te ilk 20 kanal içerisinde yer alan ve isimleri bein ile başlayan kanallar olsun. Mesela biz evde genelde BEIN H&E ve BEIN İZ kanallarını izliyoruz. Sanırım standart pakette var. Ben ilgilenmiyorum digiturk ile o yüzden ayrıntılı paket önerim yok.
Tivibu'yu listenden çıkartma. Türk Telekom'da çalışan arkadaş demişti ki, digiturk katarlılara satıldıktan sonra, rekabette öne geçmek için, aylık 5 liralık paketlerle satış yapıyorlarmış. Çağrı merkezinden kendinizi aratın, konuşun bilgi alın.

Son olarak, smart tv almanıza hiç gerek yok.
Dilerseniz bir kutu alırsınız. kendi kumandası ile izlersiniz.
Dilerseniz de conax modül alır, servis sağlayıcının kartını takar, televizyonun kumandasıyla tek kumanda ile izlersiniz. (bkz: biberli conax kart)
ha kutu alırsınız, ha conax modül. aynı terane.

Ha bir de ofistekilere sordum. Eğer çanak anten varsa (bkz: filbox) öneriliyor. bir kere alıyorsun. 1 sene ihtiyacın kalmıyor. istersen kutuyu ya da modülü sök, yazlığa götür. baya iyi derler. (git: www.filbox.com.tr)
  • cliquot  (19.07.17 16:56:11) 
@cliquot hepsinde olduğunu biliyorum.

dsmartta full paket mega pakette sinema kanalları moviesmartlar var yaklaşık 9 kanal fox ve devamı dizi kanalları ayrıca eurosport 1 2 var uluslararası sadece ingilizce bbc tarzı 5 kanal var. kanalların ingilizce seçenekleri var. bu paketin dışında paralı olan history channel bbc earth tarzı 5 kanal fashion tv entertainment tarzı paralı 10 tv kanalı var. ayrıca tüm belgesel kanalları var.parasız. türkiyede en iyi yayın kalitesi kablo tvde yayınları hepsi kablo tvden alıyor. hd kalitesi anlamında kablo tv dsmart ve digitürk olarak sıralanmakta.

paketlere bakıp sitelerinden değerlendirebilirsin.
  • mikahakkinen  (19.07.17 20:05:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.