[]

Goodreads, Kitap Koleksiyonu

Kendi çapımda kitap koleksiyoneriyim. Bunları listelemek ve tekrar almamak için mecra bakınıyorum. Goodreads aklıma ilk gelen fakat şöyle bir sorunum var: (Bu arada Kütüphaneci statüsündeyim, kitap ekleyip düzenleyebiliyorum) Şimdi yüze yakın Kafka Dönüşüm/Değişim var elimde. Misal, 1955 Yeni Ufuklar Yayınları için bilgi be kapak giriyorum, kaydediyorum, benden sonra biri girip 2017 Can Yayınları kapağıyla değiştiriyor. Ulan! Bak sinirlendim yine. Neyse, bu amca bu edisyonun kapağını değiştirince doğal olarak benim listemdeki kapak da değişiyor. Bunu engellemenin bir yolu var mıdır? Yahut bunun olmadığı bir mecra var mıdır? Uğraşıp yanıt yazanlara olanca sakinliğimle teşekkür edeceğim, sinirim geçince. :)




 
Şöyle bir şey olmuş olabilir: Eğer siz özgün baskısıyla bağlantılı olarak ekleme yapmıyorsanız siz ekledikten sonra o bağlantıyı ekliyor olabilir birileri. Zira Goodreads'te her bir baskının özgün baskıyla bağlantılı olarak eklenmiş olması gerekiyor. Siz bağımsız olarak eklerseniz başkaları bunu düzeltecektir. Bu bağlantı sağlanırken de siz başka bir baskının kapağını görüyorsunuzdur. Yani doğrudan doğruya sizin eklemenizi değiştirme yoktur. Tabii benimki sadece bir tahmin.


  • microfiction  (19.07.17 17:04:32 ~ 17:05:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.