[]

beyoğlundan daire almak

istanbulda yaşayan biri değilim ama bi yatırım yapmak istiyorum. istanbulda 40 m2 evler 200den başlıyor. amacım yatırım yapmak. belki ilerde satarım. satana kadar da kiraya veririm. airbnb vb yerlerden de kiraya verilebilir. böyle ufak m2lere böyle paralar bağlamak sizce mantıklı mı?

evi baktığım yerler taksim meydanı civarları. tam da nerelere bakılır onu da bilmiyorum açıkcası.


 
airbnb'den kiraya vermek İstanbul'da yaşanmadığı halde zor gibi. Normalde çok iyi para getirebilir tam merkez ama oranın otel gibi olması lazım 1 gün kalıcak millet sonra temizlik nasıl olacak?
Taksim daha ölmedi ama artık eskisi kadar da popüler değil. Bir 5 10 sene sonra nolur bilinmez, zaten emlak balonu patladı patlayacak ev fiyatları düşebilir muhabbeti var.
Airbnb değil normal kira olacaksa ben Taksim'de kalmak istemezdim pek.

Böyle bir yatırım için Beşiktaş veya Kadıköy bana daha mantıklı geliyor.
  • senolll  (19.07.17 01:23:07) 
amaç yatırımsa henüz inşa halindeki metro hatları üzerindeki semtlere yoğunlaş. yakın zamanda kentsel dönüşüme girecek binalardaki daireler de olabilir. taksim'in ne olacağı belli değil. oradaki emlak fiyatları pik değerine ulaşmıştı zaten. ilgi çekiciliğini de gitgide kaybediyor. mantıklı değil kanımca.


  • zgrydn  (19.07.17 02:00:53) 
turizm krizi bnb cileri etkiledi. şu an pek mantıklı bir iş olmaz.


  • chavezding  (19.07.17 11:35:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.