[]

Morallarım çok bozuk. Spor salonum kapandı

Bu yazı geçirdiğim dandik bir ilçede gittiğim spor salonundakiler ekim ayına kadar kapattıklarını söyledi. Güç çalışıyorum. Hayatımdan çok memnunum. Performansım kendime göre çok iyi ama bu iş beni resmen bitirdi.

Önümde iki seçenek var.

1. sabahları güneş daha yakmaya başlamadan kalkıp sokakta hiit yardırmak ki dışarıda koşma tecrübem hiç yok.
2. 2500 lira civarı bir para harcayıp squat rack, ayarlı bench, uzun bar, vinil plakalar falan alıp evde çalışmak.

Birinden birini yapmak için bana gaz verir misiniz?

 
Ben 1'i yapıyorum yani deniyorum şu sıralar tekrar. Yapılıyor. Kış da değil hem tam zamanı..Sabah sporu gibisi yok. Mis. İnsan iyi hissediyor. Yalnız parkur varsa tabii.. yoksa sizi 2ye alalım direk.


  • qazaqwsx  (18.07.17 18:32:39 ~ 18:32:55) 
parkur markur yok bam bam bam.

koşulmaz mı asfaltta? koşup koşacağım 2-3 km olacak zaten en fazla.
  • alperz  (18.07.17 18:34:29) 
@alperz

Aslında hiit yardırırken çok sert zemin önermiyolar ama yapılır tabii koşacak yer varsa en azından.
  • qazaqwsx  (18.07.17 18:36:37) 
Sabah dışarıda bisiklet sür. Sporun en güzel tarafı dışarı çıkmaktır. Temiz havanın getirdiği canlılık başka. Ben olsam evi aletlerle doldurmazdım. Az sonra antrenmana gideceğim örneğin. Şu anda evde olduğumdan benim için bir değişiklik olacak. Sen aletleri eve alırsan evden çıkmamaya başlayacaksın.


  • dissendium  (18.07.17 18:42:04) 
İlk fikir güzel de, zamanla özellikle üst vücudun çok zayıflar. İlçede kalıcıysan eve alet düz.


  • arnold schwarzeneger  (19.07.17 09:04:19) 
Bisiklet işi yaş beni ezerler burada çünkü. Davaristan gibi. 7-8 ay sonra medeniyete döneceğim. Kaldı ki o salon da ekimde açılacakmış.

Squat'ı deadlift'i es geçsem, deltanın dandik benchlerinden, vinil flanşlarından, iki tane de dambıl barından alsam. En azından omuzdu göğüstü böyle split program tadında mı takılsam? Dört ay kadar split çalışmıştım verim de alamadım gaza da gelemedim.
  • alperz  (19.07.17 11:46:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.