[]

Sakarya, Samsun ve Kütahya şehirleri nasıl?

Selamlar, kardeşim üniversite tercihi yapacak. Puanımız çok iyi değil o yüzden alternatifler kısıtlı. Bu saydığım şehirlerdeki üniversitelerin güzel sanatlar fakültesinde bir bölüm tercih edecek. Başlıkta yazdığım 3 şehir hakkında bilgisi olan var mı? Sanırım hepsi biraz tutucu şehirler fakat net bir bilgimiz yok. Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.




 
Kütahya leş uzak dursun


  • basond  (17.07.17 23:59:20) 
Sakarya hakkında bilgi verebilirim. Samsun, Atakum güzel diye biliyorum.


  • dissendium  (18.07.17 00:01:33) 
sakarya tutucu olarak bilinir, hakikaten öyledir de. ancak öğrencilerin yoğunlukla yaşadığı serdivan civarı bu tutuculuktan nispeten izoledir. kardeşiniz huzursuzluk yaşamaz. şehrin kendi çapında kültür - sanat ile ilgili bir gençlik kitlesi de vardır. mevzubahis fakültedeki arkadaşlarım da hallerinden memnun tiplerdi. istanbul'a yakınlık güzel sanatlar fakültesi öğrencisi için önemli bir faktör tahminimce.

kısaca sakarya bu açıdan tercih edilebilir.
  • zgrydn  (18.07.17 00:13:29) 
Samsun 3ü arasında en iyi yer. Geçen gün sakaryada yaşayan akademisyen bir arkadaşım ve eşi samsunu sakarya gibi taşra bekliyorduk kasaba havası yok diyorlardı.


  • cabiday  (18.07.17 00:33:54) 
sakarya iğrenç bi yer ama istanbul'a 1. saat mesafede. hafta sonları filan kütahya - samsun çekilmez. sakarya'Yı yazsın aralarda eve döner.


  • xu  (18.07.17 00:44:15) 
bu üçlüde en yaşanılası yer samsun. fakat sakarya'nın istanbul'a çok yakın olması büyük avantaj. kütahya'yı yazmasın zaten.


  • oxit  (18.07.17 00:58:06) 
samsun'u yazsın. yazdıktan sonra memnun kalacağından eminim. kampüsünün yeri ideal. teşekkür ve daha fazla bilgilendirme için mesaj kutusu kadar uzağım. kolay gelsin.


  • nuhun gemisinde asure tarifi alan hayvan  (18.07.17 01:01:17) 
samsun ve özellikle atakum.


  • 8kobe8  (18.07.17 14:45:20) 
samsun yazsın hiç değilse denizi var. arada girer.


  • for day to break  (18.07.17 14:53:27) 
söylenmiş ama ben de ekleyeyim. samsun diğer 2 şehre göre çok güzeldir. bütün türkiye ortalamasına göre de güzel bir şehirdir. tutuculuk ortalaması da türkiye ortalamasının altındadır diye düşünüyorum ama bu tabii fazla öznel bir düşünce.

atakum sahilini sevecektir. oralar da rahat yerler. şehirle işi olmaz genelde. kampüsün yeri de güzeldir. pahalı da değildir, şehir.

kütahya ise konu dahilinde bile olmamalı.
  • windowsguvenlikduvari  (18.07.17 15:26:15) 
Samsunluyum, son yıllarda güzelleşti bence farkedılır derecede şehir ve sahil. Herkesin dediği gibi atakumda yaşanır ve kampüsü de atakuma yakın o açıdan samsun diyorum.


  • solenkol  (18.07.17 16:24:43) 
Ya bir de söylemeden edemedim. Sonuçta üniversite tercihi yapıyorsunuz. Şehirde normal bir insan gibi yaşamayacaksınız. O şehirde öğrenci olacaksınız. Soruyu bu şekilde sorarak konunun biraz sapmasına neden olmuşsunuz. Ben bunu Sakarya Üniversitesi vs Ondokuz Mayıs Üniversitesi olarak değerlendirirsem açıkça SAÜ derim. Olaya üniversite özelinde bakmak daha doğru.


  • dissendium  (18.07.17 16:48:51) 
Herkese çok teşekkür ederim cevapları için.

@dissendium, okuyacağı bölümün eğitim içeriği konusunda araştırma yaptık zaten. Ders programlarını filan karşılaştırdık. Bu konuda hemen hemen aynılar. O yüzden şehir olarak da farklılıklarını merak ettik.
  • trulymadlydeeply  (18.07.17 23:01:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.