[]

türkiye'de pür tekno müzik dinlemek

22 temmuz-6 ağustos tarihleri arası yıllık izindeyim. genelde yıllık izninde berlin'de sisyphos, about blank, berghain başta olmak üzere muhtelif yerlerde günde ortalama 13 saat tekno müzik dinleyen er kişiyim. bu yıllık iznimde bunu yapamayacağım.
türkiye'de, kitlesi instagram stories için sıkça fotoğraf çekmeyen ve iyi müzik icra edilen bir yer arıyorum. yeri önemli değil.



 
Yok oyle bir yer. Tr'de aradigin sey yok. Berlin'den sonra Tr cekilmez.


  • stavro  (17.07.17 21:33:04) 
Malesef 24 saat yayın yapan yer yok, hatta hafta içi uzun süreli yayın yapan da yok. Anca hafta sonu gece 11 sabah 10 arası var


  • gazozailacatmauzmani  (17.07.17 21:51:36) 
türkiye'de yok öyle bir yer. zamanında salı günleri techno değil de güzel house çalınırdı küçük otto'da, artık o da yok sanırım, bilmiyorum iki senedir ne olup bittiğini.


  • philus  (17.07.17 22:02:26) 
kadikoy mimoza


  • partizan  (17.07.17 22:49:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.