[]

Yapılan bütün tahliller kaydediliyor mu?

Selam

Özel hastane, devlet hastanesi, tıp fakültesi hastanesi, tıp merkezi veya özel doktor gözetiminde yaptırılan her türlü test acaba ortak bir veritabanında saklanıyor mu, e-nabız gibi internet üzerinden girip ne zaman ne yaptırmıştım görebiliyor muyum? Var mı böyle bişey? Varsa ne?

Minik: e-nabız hiç kullanmadım, kafam çok fazla karışık, mhrs bile kullanamıyorum. Yaptırdığım mr var mı hatırlamıyorum. Kendimden geçmiş olabilirim.

 
e-nabıza hepsi kaydolmuyor.
özellikle özel hastamelerdeki.
e-nabızın sitesinde, hastaneden bunu talep edebilirsiniz diyor ancak hastanedkilerde konuya vakıf değil.
  • €xpolerer  (17.07.17 17:46:38) 
E-nabız'da MHRS üzerinden randevu alabildiğiniz hastanelerdeki tahlilleri görebilirsiniz. Ayarlarsanız doktorlarınız da görebilir.

Özel hastaneler ve üniversite hastanelerindeki test/tahlilleriniz e-nabıza gitmez. Bunlar bu birimlerde sizin adınıza kayıt ediliyor. Doktor görebiliyor. Talep edince de (zorundalar mı emin olmamakla beraber) paylaşıyorlar.
  • Zeth  (17.07.17 18:05:56) 
E-nabız'a hepsi kaydolmuyor +1 ve hatta aynı hastane'de farklı zamanlarda yaptırdığım tahlillerin bir kısmı görünürken bir kısmı görünmüyor. Görüntülemelerin ise (röntgen, mr vs. daha yüklendiği görmedim.)
Doktor'un veya başka birisinin görüp görmemesini siz seçebilirsiniz ama devlet her zaman bu datayı satma hakkını da elinde bulunduruyor.

  • cursor  (17.07.17 18:14:33) 
hepsi çıkmıyor maalesef. tıp hastanelerindeki de bazen çıkıyor bazen çıkmıyor. bana barkod numarası veriyor hastane kendi sitesinden bakıyorum.


  • for day to break  (17.07.17 18:17:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.