[]

istanbul yer tarifi

blablacar dan bir abi ile yola cikacagim. gazi mahallesinden cevre yoluna cikacagim, oradan da fatih sultan mehmet köprüsüne girecegim, seni cevre yolundan alayim dedi. ben besiktas levent taraflarındayim deyince, iyi o zaman 4. levent sapagindan alirim seni dedi.

simdi bu abi ile en uygun nerede bulusabilirim ben, cevreyolunda durmak beklemek sıkıntı gibi. gece 11 de bulusacagiz, götümüzü kesmesinler. nerede bulusalim biz bu abi ile, ben oraya besiktastan nasil ulasayim?


 
Abi muhtemelen çevreyolundan çıkmadan devam etmek istiyor.
Bu durumda senin ilgili noktalara minibüsle ulaşman pek mümkün görünmüyor.

Taksi olacaksa Levent'ten köprü yoluna bağlanan noktaya kadar taksiyle giderdim ben olsam.

Onun dışında başka bir makul çözüm seni 4. levent metro durağından alması. Çevreyolundan çıkıp 1-2 km yol uzatır ama sen rahatlıkla ulaşırsın oraya.
O saatte trafik olmayacağından süre açısından pek fark etmez.
  • cakabo  (17.07.17 12:07:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.