[]

kabataş lisesi - atatürk fen

selamlar, yeğenim teog'a girdi ve %0.16 yüzdelik diliminde. bu iki lise arasında kararsız kalmışlar. iki okulu da görmeye gitmişler ve atatürk fen'in yurt olayı biraz sorunluymuş. kızlar için yurt varmış ama erkek yurdu şu an için yokmuş. okulun üst katında iki sınıf yatakhaneye çevrilmiş. kabataşın da herkesin bildiği gibi öğretmen kadrosu değiştirildiği için anne babanın kafasında soru işaretleri var. iki okul hakkında da bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. sizce hangisi daha mantıklıdır?




 
Öğrenci bu iki okul arasında kaldıysa belli bir seviyeyi yakalamış gözüküyor. Aynı seviyeyi devam ettirdiği takdirde hayatında bundan sonra ona başarısının yanında "network" lazım olacak. Bunu da Kabataş Lisesi'nde bulabilir.

Ek bilgi olarak şunu da belirteyim. genelde bilinir ama bilmeyenler için yazayım, Atatürk Fen Lisesi cemaatin tamamen yuvalandığı kurumlardan biriydi. Okulu neredeyse cemaat yönetiyordu diyebiliriz.Yurt olayının sıkıntılı olma sebebi de zamanında okula iki sokak mesafedeki cemaat yurduna teşvik için erkek yurdunun bitmeyen tadilata alınmasıydı. O zamanın müdürleri müdür yardımcıları demokrasi nöbetlerinde şimdi tabi :)
Not: Fen Lisesi mezunuyum.
  • helmet  (17.07.17 12:48:52 ~ 12:52:34) 
Bu iki okul arasindaysa sanki istanbul lisesi de tutuyor olmali, neden ki orayi dusunmuyorlar?

Ben olsam gozum kapali istanbul lisesine giderim
  • kuehles blondes  (17.07.17 13:20:18) 
@kuehles blondes istanbul erkek tutmuyormuş maalesef :(


  • la mort heureuse  (17.07.17 13:21:51) 
@ la mort heureuse
O zaman burslu sekilde alman/avusturyaya bakarim, yabanci okuldan cikmak baska oluyor, diyecegim ama yurt lazimsa sikinti tabi.

Sanki kabatas networking acisindan daha iyi, fen lisesinde sayisal olmak zorunda filan, kabatasta cocuk tm de olabilir fm de...
  • kuehles blondes  (17.07.17 13:30:03) 
network kısmına katılıyorum.Bu puan seviyelerinde seçeceğiniz okullar birbirine yakın olacaktır kalite olarak.Geleneği,kültürü olan okulları seçin her zaman.


  • turkuaz  (17.07.17 13:54:47) 
Çocuk ne olmak istiyor? Çok sayısalcı, mühendislik ise her iki okul da olabilir ama belki TM derse Kabataş.
Binası konumu derse Kabataş.
Hey gidi, bizim zamanımızda Atatürk Fen Lisesi efsaneydi, ama Fetö'den sonra kırıldı caanım okul.
Not: Galatasaray ve İstanbul Erkek full yapanlar içinde doğum tarihine göre alıyorlar bu sene. İhtimal çok az zaten.
  • SiyamkedisiZorro  (17.07.17 14:01:48) 
ben de burslu özel yazsın demeye geldim. istanbul erkek'in başlığına baktım şimdi sözlükten, oraya da bi tane muhafazakar gestapo subayı atamışlar. devlet okullarını, hele ki bunlar gibi kaliteli olanları ele geçirmek çalşıyorlar, daha da çalışacaklar. protestolar olsa da tamamen karşı konulabileceğini sanmıyorum, konformist veliler bir yerden sonra tadımız kaçmasın diye ayak diremeyi bırakacaklardır.

network özel okullarda daha sağlam olur hem, yurt vs. imkanlarına dair bi çözüm önerim olmasa da bu açıdan da fikir belirtmek istedim.
  • Bruce  (17.07.17 14:03:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.