[]

Üzerime saç modeli atar mısınız lütfen?

Saçlarım uzun ve kıvırcığa yakın bukleli. Saçlarımı kestirmek istiyorum ama model bulamıyorum.

1. seçenek bir tarafını kazıtmak. Örnekler;
encrypted-tbn1.gstatic.com

encrypted-tbn3.gstatic.com

2. seçenek normal kısa kesmek. Örnek;
encrypted-tbn3.gstatic.com

3. seçenek bir tarafı kısaltmak. Bu sürekli yaptığım model, bu sefer farklı bir şey istiyorum. Yine de örnek;
encrypted-tbn2.gstatic.com

Aslında gönlümden geçen şöyle kısacık yapmak ama yüzüme yakışacağını zannetmiyorum :(
encrypted-tbn0.gstatic.com

Bonus soru; ne renk yapayım? Hep kızılım.

Teşekkürler, çok sağ olun.

 
iki ve kızıl kal.


  • i drive the hearse  (16.07.17 23:35:49) 
Renk meselesi tamamen tenle alakali cidden caps görmeden olmaz onun icin buradaki renk yorumunu ciddiye alma ama ben 2 ve 3. Modelleri seviyorum. Hali hazırda da 2.yi kullanıyorum modern bir kesim.


  • cabiday  (16.07.17 23:37:13) 
2
Yakın zamanda kestirdim bu model, gayet mutluyum. Bu havalarda uzun saç çekilmiyor.

  • mutekebbir  (16.07.17 23:41:04) 
1 olmasın
kızıl kalmaya devam et

  • cekilmis gayfe  (16.07.17 23:50:01) 
Kıvırcık saçta pek seçenek yok bunu kuaförümde söyledi. Tek tarafı kazıtma olayı biraz ayağa düştü malum bir ara herkes yaptı ve uzatmaya çalıştığın zamanda çok kötü duruyor. Maalesef sıkılıyoruz ama yapıcak bir şey yok ben sıkıldığım zaman omzumda kestiriyorum ve önleri çok çok az bir tutam genele göre daha kısalttırıyorum topladığımda onları salıyorum.


  • powerpufgirl  (16.07.17 23:54:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.