[]

Vücut geliştirmeci arkadaşlar bir bakabilir mi???

Yeni programa başlayacağım. Elimde 2 tane program var. sizce bunlardan hangisi daha sağlam? Hangisini uygulasam daha iyi?

Not: haftada 5-6 gün salondayım.

1: hizliresim.com
(İkinci günün ardından tekrar birinci güne dönmeli)

2: hizliresim.com
(Beş günlük program)

Sizce hangisi?

 
İkincisi error veriyor


  • powerpufgirl  (16.07.17 23:17:18) 
İkincisi buradaa;

hizliresim.com
  • apolitikherif  (16.07.17 23:20:15) 
İkinci programı anlamadım ben, yazan tüm hareketler mi yapılacak? Eğer öyleyse yeni başlayan için çok çok ağır bir program.


  • goodz  (16.07.17 23:23:45) 
@goodz
Günde 6-7 hareket var işte. Çok da ağır değil bence.

  • apolitikherif  (16.07.17 23:25:26) 
ilk programı haftada 5 gün cıkaramam sanki ben , full body gibi ama tamda degil gibi, dinlenmeye zaman kalmaz gibi geldi

ikinci programda sıkıcı olur , tek bolge 6-7 hareket .yinede haftada 5-6 gun gelmeye 2. program daha yatkın sanki
  • bnmzz  (16.07.17 23:27:54) 
Mesela üçüncü güne bakalım, hem bench press, hem decline press, hem incline press. Hem normal hem dumbbell versiyonları var. Bunların hepsinin birlikte yapılması kadar saçma bir şey yok. Büyük ihtimalle ikinci görseldeki bir şablon, yani hepsi yapılmayacak.

Son kanaatim: Senin için yazılan programda sadece yanında rakam olan hareketler yapılacak. O zaman anlam kazanır :)
  • goodz  (16.07.17 23:28:53) 
Ağırlık antrenmanları üst üste yapılmaz hep 1 gün dinlenme koy araya o dinlenmelerde sadece hiit cardio yap


  • powerpufgirl  (16.07.17 23:29:21) 
eğer 5-6 gün salonda isen istiyosan sana süpersetli bir program hazırlayabilirim. 4 günlük hem de :)


  • bu benim teorim  (16.07.17 23:37:06) 
Vücudunuzun şu anki durumunu ve seviyenizi göstermeden burdan bu şekilde alacağınız tavsiye yanlış olacaktır. Ne kadardır spor yapıyorsunuz? Belli bir seviyede değilseniz haftada 6 gün salona gitmek mantıklı değil. Hele 6 gün full body program yapmak kısa sürede overtraining'e sebep olacaktır. Yine belli bir seviyede değilseniz haftada 5-6 gün gideceğiniz split program da gereksiz. Zaten o verdiğiniz split program da iyi değil. aynı gün bench press, incline bench press, dumbell press, incline dumbell press(wtf?) yazıyor resmen.

5 gün gidecekseniz ikisini de yapmayın o yüzden.
  • synesthesia  (17.07.17 00:21:57 ~ 00:37:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.