[]

Booking-ücretsiz iptal-ön ödeme

Bookingden 1,5 ay sonrası için yurtdışı ücretsiz iptalli bir rezervasyon yaptırdım az önce. Rezervasyonunuzu tamamlamak için kredi kartı girin dedi ben de girdim, anında 33 euro çekilmiş(ilk gece bedeli). Şimdi ben bunu iptal etsem geri iade edeceklerdir değil mi? Yoksa gitti mi para?

Teşekkürler


 
verecekler

edit: Biraz ayrıntı vereyim nelerle karşılaşabileceğini bil,

birkaç ihtimal var artık provizyon çekilmiş.
1-Ya provizyon otele gideceğin güne kadar karttan çekilmeden provizyon olarak kalacak sen 10 gün sonra iptal ettiğinde cebinden para çıkmadan iptal olacak.
2-çekilen provizyon hesabına düşecek sen hesap kesim tarihinde 33 euroyu ödeyeceksin sonra iptal etmek istediğinde otel sana swift yapacak ki bu işlem süreci biraz sürüyor 1 hafta kadar. euro hesabı açman falan gerekiyor. en son euro hesabına para dönüyor.
3-çekilen provizyon hesabına düşecek ödeyeceksin iptal etmedin gittin otele 33 eurosunu düşüp kalanı ödeyeceksin.
  • basond  (16.07.17 18:34:04 ~ 18:49:32) 
@basond, teşekkür ederim edit için de.

33 euroyu çekip ben bir şey yapmadan aynı saat içinde iade etmişler, rezervasyon duruyor. Kartın doğruluğunu falan teyit ettiler heralde, bu da bir yaşanmışlık olarak burada bulunsun :D
  • capitatum  (17.07.17 01:11:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.