[]

Vücudunuzda ölene kadar kalmasını isteyeceğiniz dövme fikirleriniz?

Nelerdir onlar?

Ben başlıyorum, çok sevdiğim birinin benim adımı söylediği sesinin resmi, sea dalgasının resmi doğrusu.

Sıra sizde..

 
sesin resmi pratikte imkansiz. yani cok hassas bir makine kullanan bir robot bile cizse senin derin o cozunurlugu kaldirmaz. ya da mesela bir saniyelik sesi topuktan enseye kadar upuzun yaptirmak gerekir.


  • alperz  (16.07.17 16:05:17) 
e bu soru aslında bir bakıma şu:

"dövmesi olanlar dövmeleriniz nelerdir ?"

sevdiğim bir script. tecrübe ettiğim, gördüğüm bir kültürden.
  • qazaqwsx  (16.07.17 16:10:56) 
Herkesin hayatında kırılma noktaları vardır ve buna göre şekilleniyor geleceğimiz özellikle verdiğimiz kararlar niteliğinde. Bende bu anları resmedip yaptırdım. Ve iki senedir de kırılma noktası bir durum yaşamadım :D eğer yaşarsam onu da devamına resmetmeyi planlıyorum ki zaten o şekilde bir boşlukta bıraktım dövmemde.


  • fıytfıyt  (16.07.17 16:11:46) 
elinde küresi olan kanatlı bir peri/cadı/büyücü.


  • blatta hiberna  (16.07.17 16:12:52 ~ 16:13:10) 
göktürk bayrağındaki kurt kafası .

kendi ekg'min v2 dalgası sol kolumda bu arada :)
  • uzman pratisyen  (16.07.17 19:40:54 ~ 17.07.17 03:34:24) 
Dusundum de hayatimda boyunca kalmasini isteyecsgimden emim oldugum bir figür yok. Bu yüzden dovme yaptirmadim.


  • stavro  (16.07.17 20:59:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.