[]

Yemekten sonra uyku

Merhaba değerli Hipokratlar,

Göbek bölgesinde yağlanması olan, 29 yaşındaki kardeşinizin bir sorunu var.. Ne yersem yiyeyim sonrasında uykum geliyor. Uykumun dayanılmazlığı yediğim öğünün ağırlığına göre değişiyor. Eğer hayvan gibi yemişsem en az 30 dakika uyuyorum.

Kahvaltımı işte yapıyorum. Bazen sadece eti form yiyorum, yine de uykum geliyor. Soranlara "I am not morning person dude" diyorum ama işte konsantrasyonumu kaybetmemek için gösterdiğim çabayı bilseniz gerçekten hayret edersiniz.

Şimdi sormak istediğim şey şu, internetten okuduğum kadarıyla gizli şeker gibi bir şeyim olabilir.. ya da adını bilmediğim başka bir şey. Bunun için öncesinde kan testi yaptırayım diyorum. Bu testin özel bir adı var mıdır? Daha net konuşmak gerekirse randevu alırken ne diye almalıyım, hangi departmandan almalıyım?

Teşekkürler.

 
diabet başlangıcı olabilir sizde, bunun için gizli şeker testi olarak bilinen ogtt yapılır ve diabet olup olmadığınız anlaşılır. Ancak her zaman size yapılacak ilk öneri 1 2 ay boyunca kilo,diyet ve spor olacaktır.Dikkate almanızı öneririm.Sonuç olarak ise herhangi bir aile hekimi veya iç hastalıkları bölümü olacaktır.


  • Speed writer  (16.07.17 02:47:55) 
baskan, benim de uykum gelir bazen yemek sonrasi. kahve vs gecistirmeye bak ve spora basla. gobek varsa, diger arkadaslarin dedigi diabet olayi vardir ya da baslayacaktir.


  • ubi dubium ibi libertas  (16.07.17 04:41:00) 
benzeri başıma geldi uzun süre sonra insülin direnci olduğunu farkettik. doktora gidin. ilacı var çözülüyor, kilo da verdiriyor...

ama bir başka neden uyku apnesi de olabiliyor sanırım. o olmazsa ona da baktırın derim...
  • jeanluc  (16.07.17 20:16:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.