[]

oha oha bu nasıl altıncı his

artık iyice kendimden tırsar oldum
biraz önce işten geldim. yemeği yedim.
ve nereden estiyse aklıma monica bellucci vs adrian lima karşılaştırması geldi.
bilgisayarı açtım. ve hoop sol frame de en üstte aynı başlık var

soru şu. size de oluyor mu böyle. akrep burcuyum

 
yok. bilgisayar kapalıydı.


  • bana her yer cehennem  (14.07.17 20:56:57) 
Abartılacak bir şey değil sakin olun.
Evet sıklıkla bu tür şeyler yaşıyorum en son dün oldu.
Kuzenim arkadaşına telefonda "keşke bir şövalem olsaydı" demiş, ben bundan habersiz kendisine dün tesadüfen karşıma çıkan şövaleyi aldım.

Daha bu ne ki, yaşadığım tesadüfleri film yapsalar kimse inanmaz :):)
Aslan burcuyum.
  • mutekebbir  (14.07.17 20:57:12) 
bence din kur.


  • qazaqwsx  (14.07.17 20:59:56) 
offff ne biçin içine doğmuş :/
bana olmuyor ikizler burcuyum

  • cekilmis gayfe  (14.07.17 21:01:27) 
farkında olmadan bilinçaltına sosyal medyadan veya daha önceki günlerden böyle bir mesaj gitmiştir. o mesaj sadece sana değil başka insanlara da ulaşıyor haliyle. onlardan biri de başlık açmıştır. altıncı his diye bir şey yok.


  • orpheus  (14.07.17 21:22:24) 
valla geçenlerde aynısı oldu bana. gece yatarken "köylerdeki komik lakaplar" başlığı geldi aklıma, daha önceden o başlığa yazılmış bi kaç komik şey geldi. sabah bi baktım sözlüğe başlıkta 100 küsür yeni mesaj var gündemde.


  • koalama  (14.07.17 21:30:52) 
gayet normal. bunun haricinde onlarca başka karşılaştırma, fikir, şaka vs yaptın ama onlara başlık açılmadı mesela.


  • perloneth  (14.07.17 21:41:52) 
gün içinde aklına yüzlerce şey geliyor biri gerçekleşmiş +1

olayın burçla falan alakası yok yani. bu çağda burçlara inanmak nedir..

mesela geçen anneme de benzeri oldu. durduk yere bana "bu murat dalkılıçla merve boluğur ne tuhaf çift hiç yakışmıyolar" dedi bir gün sonra ayrıldıkları haberi geldi. oluyor yani böyle şeyler..
  • nundu  (14.07.17 21:55:58) 
Böyle şeyler değil de daha spesifik şeyler geliyor aklıma. Acaba şu dosyama noldu derim gece yatmadan, dosya dediğimde de son hareketlilik aylar önce olmuştur. ertesi gün öğlene kalmadan bir gelişme olur.

Yukselenim akrep ^^
  • cabiday  (14.07.17 22:21:18) 
Hiçbir tarafım akrep değil, hangi şarkıyı dinlemek istersem radyoda televizyonda çıkar. Şarkılar da pek kimsenin hatırlamayacağı eski şarkılar. Hatta bir gün bir şarkının klibini annemlere izletmek istedim ama internet kotalıydı, kanalı açar açmaz o çıktı hem de izletmek istediğim komik sahnesiyle. Yine de üstün insan olduğumu falan düşünmüyorum, sana da aynısını tavsiye ederim. Sen de herkes gibisin.


  • Lim5  (14.07.17 22:33:16) 
benim de böyle şeyler hep başıma gelir ama burcum yay. daha ufak tefek şeyler de oluyor tabii.


  • m e b  (14.07.17 22:36:04) 
@orpheus ve @playing star again +1

bak hem adamın nickinde star var hem de şu video konuyla alakalı
ermiş olmalı
video : www.facebook.com
  • erci  (14.07.17 22:51:32 ~ 22:52:01) 
sözlük için konuşuyor olursak monica bellucci her zaman sözlüğün gündeminde olan kadınlardan biri olmuştur. adriana lima da bu aralar türk sevgilisiyle gündemde.

altıncı his falan değil. hayır bir de, dijital olan bir şeye karşı nasıl bir his geliştirmiş olabileceğini düşünüyorsun? sözlük bağlamını ve gündemi karşılaştırdığında düşüncelerden zıplaya zıplaya oraya gelmen çok doğal.

ortamda zaten 4-5 tane teknoloji marketi var, bu aralar en revaçta olanı mediamarkt. laptopun oradan alınmasını tahmin etmek olur, altıncı his olmaz.
  • i drive the hearse  (14.07.17 23:57:40) 
bana da sık oluyor, biz buna algıda seçicilik diyoruz. üzgünüm özel değilsin.


  • shotgunwoman  (15.07.17 00:13:37) 
Bana da bazen oluyor. Ben aslan burcuyum ama ;) ablamin sezgileri de cok guclu. O ise akrep.


  • noeldayın  (15.07.17 00:40:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.