[]

Kasiyer kıza nasıl yazarım

Merhaba kızla hiç bir bağlantım yok sadece 2 sokak sonrasında ki kasiyer kız.Bu kızla nasıl tanışabilirim? İsmi dahil hiç bişeyini bilmiyorum. Taktik var mı?
Edit: yaşım 26 kız 20-21 yaşında sanırım.



 
bir süre boyunca marketteki en pahalı ürünleri al. önce onu mal varlığınla etkileyip kıvama getir.
sonra ödeme yaparken telefon numaranı yazdığın bir kâğıdı avucuna tutuştur ve marketten çıkmadan omzunun üzerinden ona bir öpücük at.

  • filteria  (14.07.17 19:11:00 ~ 19:14:09) 
(git: 1207557) bu gün o taktiği denedim tam nakit olarak ödedim aldığım şeyleri. En çok korktuğum şey marketin içinde çiyaklaması o kadar insanın içinde rezil olmam. Boynundan öpme vs :) komik geldi bana ama kağıt işi güzel deniyebilirim. Birde abazalıktan mı yoksa psiklolojik olarak öyle mi hisstem sanik parayı verirken hafiften elimi tuttu


  • hoikam  (14.07.17 19:17:00) 
Maalesef fişe daha önce bakmıştım ismi yazmıyo


  • hoikam  (14.07.17 19:17:30) 
Yahu ne taktiği. Bikac kez alışveriş yap, her defasında kibar ol, güler yüzlü ol. Biraz sohbet et. En sonunda çay içelim mi de akdkakkd


  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (14.07.17 19:20:14) 
keşke bütün çalışanlar sizin gibi olsa filan de. 2.ci gidişinde başka bir iltifat 3.cü gidişinde kayfe teklifi.


  • xu  (14.07.17 19:24:41) 
fazla akbilin var mı diye sor. bikoşu basıp getircem de, karttaki ismini al sonra naparsan yap adşaksdlş


  • klar  (14.07.17 19:26:57) 
@super kahraman a katılıyorum, her gün git gel muhabbeti kurarsın zaten, kaçık tipli birisi değilsen. sonra da bi kahve içmeye çağırırsın.


  • captainobvious  (14.07.17 19:28:48) 
Güzel harbi insanın moodları bu tarz şeylerde çok etkili


  • hoikam  (14.07.17 19:33:52) 
Önce merhaba de konuşmaya çalış. Siz yeni mi başladınız falan de. Okuyor musunuz. Aa benimde tanıdığım o bölümden mezun vs. Çokta ürkütmeden ufak bir muhabbet başlat sonraki sefer gittiğinde verdiği cevaplardan cesaret alırsan size instagramımı versem olur mu de. İnstagramı alırsan ordan rahat yürürsün.


  • powerpufgirl  (14.07.17 21:10:39) 
alışveriş yaptıkca onun kasasından geç seni hatırlayacağı bir diyaloğa gir. bunu bir kaç defa yaptıktan sonraki alışverişlerinde bugun nasılsın, yoğundu galiba vs yüzeysel ama onunla ilgili diyaloglara gir.

zaten bu 4-5 konuşma esnasında sana karşı bir ilgisi olabilir mi bunu hissedersin. büyük ihtimalle olmayacaktır. güzel de bir kız ise her gün benzeri şekilde ilgileneler de oluyordur. mecburen işyerinde biraz mesafeli olabilir.

bu durumda acele etmeden kızla ilgili bazı detayları fark edebilirsen. mesela saç rengi-tarzı değişimi. taktığı bileklik gibi buradan bir konu açabilirsin. ancak bu konuda ucuza kaçma. iltifat etmek için ya da konu açmak için açmış olma. bu itici olur.

bunun dışında kızı tanımaya çalış. muhabbet etmeden nasıl tanırım dersen. giyim tarzı, konuşması, senin söylediklerini verdiği tepkiler aslında oldukça fazla ip ucu içerir.
  • orpheus  (14.07.17 21:30:17 ~ 21:30:44) 
sakın kagıda numara falan yazma, sabırlı ol alışveriş yap zamanla seni simaen hatırlar dogaçlama gelişsin olaylar. Ürün al sonra iade et form doldurtcak sana orda hafiften yürü ama zamanla sonra cesaretini topla açıl kızda saf degilse anlar yürüdügünü. muhtelen kıl bir müdür yada ona yazan başka çalışan vardır kızı işyerine mahcup etmeden dikkatli yürü.


  • Fritz-X  (14.07.17 22:14:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.