[]

Düşük demir, yüksek B12, yüksek CRP?

Sabah kan tahlili yaptırdım, öğleden sonra çıktı ama yetişemedim hastaneye. Acile gidip göstersem yazılması gereken ilaçları yazabilirler mi? Bir de crp nedir neden yükselir? İltihap olabilirmiş, öksürüyorum epey zamandır. Tehlikesi yoktur değil mi :') internete göre kanserim de yine :')

i.hizliresim.com


 
acilen kırmızı et yemelisin


  • betsy  (14.07.17 17:11:38) 
Crp cok az yuksek , evet parmaginizdaki bi iltihap bile enfeksiyonu arttirabilir. Kanser hastalarinda bu degeri 180 bile gormustum. Gecmis olsun.


  • noeldayın  (14.07.17 17:12:37) 
dostum senin ferritin değerinde çok düşük. bence bu sonuçları bir iç hastalıkları uzmanı ile konuş. Kafana göre demir takviyesi alma. İnternet'te şunu yap bunu iç diyenlere bakma, doktora git. Benim tahminim düzenli bir beslenme ve doktor kontrolünde demir takviyesi ile 6 ay gibi bir sürede normal değerlere yaklaşırsın. Büyük ihtimalle kanser falan değilsin. Panik yapmana gerek yok. sakin sakin doktora git.


  • draconas  (14.07.17 18:33:27 ~ 18:34:42) 
Arkadaşlar çok tatlısınız :)) zaten doktor yaptırdı testleri. İlk testim de değil, kontrole gittim değerler ne şekilde değişmiş ona bakmak için yapıldı bu test. Çok uzun zamandır kansızlık tedavisi görüyorum yaklaşık 11 yıl oldu. Hayatımda ilk defa b12 değerim yüksek çıktı ve nasıl oldu bilmiyorum bu arada. Acile gidip sordum olmaz pazartesi gel yazdır ilaçlarını dediler. Böyleyken böyle, sağ olasınız.


  • apartman teyze  (14.07.17 21:00:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.