[]

Apartman aidat sorunu hk.

Selam iyonyalilar,

Simdi ben 4 senedir bi dairede oturuyorum mal sahibiyim. Apartman 12 daire ve aidat toplanıyor doğal olarak. Ben ilk 3 sene aidatı sektirmedim verdim. Yonetici yok bu arada ust kattaki zabıta ilk taşınan oldugu icin apartman otomatigini falan üzerine almış aidatı o topluyordu belge falan yok öyle karadüzen. Ben tabi 6 dairenin aidat ödemediğini öğrendim. Dolayısıyla aidat vermeyi kestim diğer 6 daire vermiyor diye. 1 senedir de evde yoktum geçici bi süreliğine geldim ve zabıta benı sürekli cepten arıyor %99 aidat iteleyecek. Yani kendi evime kaçak göçer giriyorum anlayacağınız. Şimdi ne yapayım ne diyeyim? Direkt herkesten önce al sonra ben mi vereyim diyeyim nedir ne yapayim?


 
Herkes toplansın bir yönetici seçin. Apartman hesabı açılsın herkes oraya yatırsın. Apartman içinde ne yapılıyorsa makbuzu panoya konsun.


  • gozu acik sevisen yahudi  (14.07.17 17:39:14) 
Ararsa eğer;
diğer dairelerin ödemediğini öğrendim, bu durum haksızlık. yöneticiliği siz yapıyorsunuz ancak yaptığımız işi resmiyete dökersek herkes hakkını savunur duruma gelecek. İlk fırsatta toplantı yapıp ödemeyenleri de uyaralım.
diyin. Ve böylece yeni yöneticilik görevlerinizin tadını çıkarın. Her gün küfür edin.

Afedersiniz ama, siz Türk değilsiniz galiba. Kulağınızın üstüne yatacaksınız. İsyanı kim çıkarırsa sorumluluk üstüne kalır. Adam arar da aidat isterse, vericem diyip öteleyin, azar azar verin, gecikmeli verin, yine verin. Ses çıkardığınızda daha fazla maliyeti olacak.
  • cliquot  (14.07.17 17:53:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.