[]

eve temizlikci cagirinca

Armuttan veya temizlikyoldadan falan. Geldi diyelim. Evi de topluyo mu. Yani nasi diyeyim. Ev biraz kotu durumda ogrenci evi gibi oldu. Copu sisesi daginikligi yataklari falan. Bunlari da yapiyor mu. Yapmiyorsa ekstra para mi nasil yapmak lazim.

Bi de mutfak su tesisati degisecek yarin kirip dokulecek falan. Her sey tamam halledip cikariz dedi ustalar ama yine kirlenecek ve kovasi bezi her yer her yerde olacak. Bunlari da toplar yikar mi ne bileyim.

Nasi solemek gerek nasi yaptimak nerden cagirmak gerek.

 
Siz ne isterseniz (gücü elverdiğince) onu yapar.
Evin dağınıklığının toplanması da temizlik kapsamında sonuçta.

  • cakabo  (14.07.17 14:21:08) 
Onlar genel temizlik yapar. Insaat temizligi ayri bir istir. Evi de toplamayabilir. Ama siz bunlari sistemde yazarsaniz size bunlari yapacak bir temizlikci gonderebilirler.


  • Traveller  (14.07.17 15:00:24) 
yapar tabi tertemiz toparlayip giderler. utu, camasir ne varsa yapiyorlar. ama onceden soyleyin yine de.


  • safepassage  (14.07.17 15:05:04) 
gelen kadına bağlı , eskiden ben de 15 günde bir eve kadın çağırıyordum . kirli sepetinde çamaşır varsa yıkayıp asıyordu ben hiç söylememiş istememiş olsam da .
mutfak dolaplarını indirip silip yerleştiriyordu normalde temizlikçiler detaylı rafları falan silmez .
bazen ütülenecek şeyleri bulup ütülüyordu . zaten evde hep yalnızdı canı ne isterse gözüne ne takılırsa yapıyordu .
tül perdeleri yıkayıp asıyordu mesela .
evde kediler olmasından hoşlanmıyordu bu konuda birşey demiyordu ama halıları silip topladığı tüyleri şeffaf bir poşete koyup bağlayıp akşam benim görmem için kapıya asıyordu .
  • devilone  (14.07.17 15:05:35) 
Valla ben temizlikçi gelmeden önce evi topluyorum, hafiften de temizliyorum:p

Şöyle oluyor, saatlik alıyorsun. O saat bitene kadar kadın yapabildiklerini yapıyor. Cam silme, yer silme süpürme, mutfak, banyo vs. temel şeyler. Bizim ev küçük olduğu için hemen bitiyor misal. Kalan vakitte de ütü varsa yapıyor veya işte buzdolabının içini temizleyelim, koltukları silelim falan diyorsun, soruyor zaten ne yapayım diye.

Kadını ayarlarken inşaat pisliği olduğunu da söyle. Ve çöplerini de kendin topla at en azından derim. Diğer türlü yetiştiremezse üstünkörü geçer her yeri.
  • peggy  (14.07.17 15:29:04 ~ 15:29:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.