[]

Arabayla Yunanistan

İstanbul'dan önce İskeçe ordan Thassos ordan da Halkidiki bölgesine gideceğim arabayla. Evraklarım tamam, yol ile ilgili dikkat et diyebileceğiniz şeyler var mı? Her türlü tavsiyeye açığım, bu gece yola çıkıyorum.

i.hizliresim.com


 
muhtemelen turistik gidiyorsundur ama sınırdan et geçirmek yasak, bulurlarsa el koyuyorlar.

iskeçe'de vakit kaybetme, arabayla bile gezebilirsin bir şey yok orada :D
  • reavelyn  (14.07.17 13:50:15) 
yolda pek dinlenme tesisi olmaz. yani tesis için veya yakın için bir şehre girmen gerek.
otoyolda belediye değişince para ödersin. bol bol 5 eur yaptır paranı.
thasos'da mermer plajı var saliara orijinal adı oraya mutlaka git. pamukkalenin deniz kıyısında olduğunu düşün çogzel bi yer.
arabayla gittiğine göre halkidiki'nin orta yarımadasını gezmeni tavsiye ederim. daha az kalabalık oluyor ve daha güzel mesela vourvourou'ya gitmelisin. agios ioannis, neos marmaras, metamorfosi, agia kyriaki vs her yer güzel senin anlayacağın.
batıdaki yarımadada ne kadar aşağı inersen o kadar iyi. kassandra pallas, pefkohori, paliouri, polyhrono, haniotis gibi.
iyi tatiller
  • cekilmis gayfe  (14.07.17 13:51:37 ~ 13:59:45) 
mermer plajına sabahtan git. öğleden sonra suyu bozuluyor, aşırı kalabalıklaşıyor ayrıca. güzel beachler var. oralarda sabahtan akşama kadar takılabilirsin. biz 8 arkadaş gittik. 90 euroluk yiyecek içecek alırsan loca veriyorlardı beachte.. direkt thassos'a git. Oyalanma sağda solda


  • silah taciri  (14.07.17 14:12:19) 
İskeçe'de yaşayan bir tanıdık var onu da görmek aslında amaç yoksa çok da bir şey yokmuş sizin dediğiniz gibi. :)

Otoban ücretleri konusunda fikriniz var mı? Nakit ödenebiliyormuş ama ne kadar acaba geçiş ücretleri?
  • 10032007  (14.07.17 14:21:20) 
internetten baktım da 2 gişe var gösteriyor ama ben daha fazla gişe geçtiğimize eminim sene 2013'te. neyse 2,40 her gişeye 4,80 ödeyeceksin gibi duruyor. sonradan birleştirmiş olabilirler.


  • cekilmis gayfe  (14.07.17 16:07:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.