[]

gönül işlerini nasıl yapıyorduk ya?

selam dostlar,

21-e kardeşiniz saygıyla selamlıyor sizleri. biraz da canım sıkkın bir de size sorayım dedim. birkaç aydır sürekli aynı döngüyü yaşıyorum, ben mi yanlış yapıyorum yoksa insanlar mı yanlış beni aydınlatırsanız sevineceğim.

bir hanımefendiyle tanışıyoruz. 15-20 dk, bazen bir saat bazen birkaç, konuşuyoruz. eğlenceli de oluyor muhabbet genelde olumlu sinyaller alıyorum. sonra tekrar görüşme durumunu hafiften ima edip telefon numarasını da alıyorum aynı hanımefendinin.

daha sonra mesaj atıp buluşalım dediğimde efsane bahaneler duyuyorum. arada derede ne oluyor da insanların fikri değişiyor? beğenilmemek dert değil daha önce reddedildim, ama insanlar neden önce ilgili davranıp meseleyi buluşmaya getirince kaçıyor?

instagramdan twitterdan takip, yüz tane like, iki tane dm atıp öyle mi iletişim kurmalıyım? faks mı çekeyim napayım? cidden merak eden varsa fotoğrafımı da atayım özelden tipsizsin falan diyin bari de en azından kafam rahatlasın...

 
yahu karşındaki insan neden kendisi için bu kadar ince strateji "kasmayı", böyle dertlenilmeyi hak ediyor? ne sunuyor sana? neyin karşılığı bu?
niye sana efsane bahaneler uydurup duran biri için hala neyi yanlış yapıyorum diye düşünüyorsun?
şöyle yap, böyle yap demeyeceğim. o kadar iş bilen bir adam olsam yalnız gezmezdim.
bırak, yazma gitsin.
  • filteria  (14.07.17 13:08:20 ~ 13:09:46) 
@filteria, tek tek insan özelinde durmuyorum ki, ne zaman biri böyle bahaneler sunsa müsait olduğunda haber ver diyorum ve iletişim bitiyor. kendimce zor zamanlardan geçtim ve bunları yalnız atlattım, şimdi birileriyle bir şeyler paylaşmak istiyorum. ama gönül işlerinin oyun gibi hamle hamle ilerlemesi canımı sıkıyor.


  • reavelyn  (14.07.17 13:26:00) 
değerli reavelyn, bu konuya bir çözüm yok. böyle devam edecek. kadın ve erkeğin karşı cinsi talep miktarları aynı olmasına rağmen, bu süreçteki sorumluluklarda dengesizlik olduğundan bir kadından hoşlandığında sanki değersiz bir pislikmişsin gibi hissetmeye devam edeceksin. taa ki, bahaneli cevaba cevap vermeyi bırakıp zamanınını kendine adayana kadar. Spor+Para+Mevki+Saygınlık kazanmaya odaklan ve planlı yaşa. Bu sırada kendi kendine mutlu olmanın yollarını da netleştir. Bunlara ulaştığında sana bahaneler veren kadınların artık görüşmek için bahaneler uydurduğunu göreceksin. kesin bilgi yayalım. (kendimden biliyorum)


  • twelfth  (14.07.17 14:54:05) 
kezbanın tekine denk gelmişsin. ilk günler güler eğlenirsiniz, sonra sapığını görmüş gibi senden kaçar. bu ülkede işler böyle. pas geç gitsin.


  • nothing in my way  (14.07.17 14:59:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.