[]

Eski sevgili itirafı

Akşam eski sevgilim aradı, canı sıkkındı biraz içini döktü. Birbirimize hal hatır soracak saygıyı bıraktığımız için ayda yılda bir böyle arar zaten. Bu sefer çok garipti ama geçmişi tamamen unuttuğunu ve bana bir şeyler hissetmediğini bastıra bastıra söyledi. Halbuki böyle bir konu bile açılmamıştı. Bir de bana daha önce kimseyle sevişmemiştim demişti, o konuda da yalan söylediğini yıllar sonra itiraf etti. İnsan karşı tarafa bir şey hissetmese bile garip oluyor açıkcası, çaktırmamaya çalıştım tabii. İşin garibi bunu neden şimdi söylüyor onu anlamadım, durduk yere canımı sıkmak istemiş olabilir mi?




 
Kendi kişilik problemlerini aşmaya çalışıyor, geçmişten kalan düğümler yalanlar ona engel oluyor sanıyor(çünkü muhtemelen şuan hayatı pek iyi durumda değil) , bu yüzden o düğümleri çözüp hayatını ıslah edeceğini sanıyor.
Sinirinin bozulması çok normal, artık sevmiyor olsan da kandırılmış olmak insanı sinirlendirir.

  • megalomaniac  (14.07.17 05:01:08) 
adam/kadin pislik cikmis.


  • ateistanbul  (14.07.17 05:19:41) 
Kendi hayatında bir şeyler yolunda gitmiyordur. Sana sarmış o da.


  • arnold schwarzeneger  (14.07.17 10:39:50) 
Şu an hayatı kötü gidiyor ve o kötülüğü bulaştırabileceği en kolaydaki kişi sensin.


  • chicha  (14.07.17 11:25:27) 
sorunlu bir tip. iki aya sana tekrar dönmeye kalkışabilir. uzak dur.


  • sen git ben geliyorum  (15.07.17 12:54:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.