[]

Vücut ölçülerim orantısız mı?

Çok fena Takıntı oldu son günlerde. Durmadan aynanın karşısına geçip "omuzlarım çok mu dar, popom fazla mı büyük.." gibi sorularla boğuşuyorum.

Yorumlayabilecek birisi var mı?

Omuz: 110
Göğüs: 97
Bel: 82
Basen: 101
Baldır: 56
Sağ kol: 35
Sol kol: 34

Boy:178
Kilo 73

 
omuzların dar ve popon büyük evet. kolun da kaslı değilse bıngıl bıngıldır kesin.


  • diffarentiationation  (14.07.17 03:52:41) 
kollar kaslı. Allahtan o var :(

Popo ve omuz gerçekten çok mu orantısız arkadaşlar :(
  • apolitikherif  (14.07.17 04:10:22) 
Foto olsa daha iyi anlarız ama 178 boya 101 basen olmamış


  • megalomaniac  (14.07.17 05:06:10) 
geçen ben de böyle bir site olsa diye düşündüm. biz kendi ölçülerimizi girelim, site bize vücut şeklimizi neye benzediğimizi çıkarsın. böylece ekranda o vücudu görünce nasıl olduğuna daha objektif bakarız, hatta kaç olursak, nasıl görünürüz onu görürüz.

araya girdim ama ben de benzer durumdan muzdaripim, boy kilo görünümüm nasıl değerlendiremiyorum aynaya bakınca..

neyse bu da böyle bir fikir, belki biri yapar :)
  • kaputt  (14.07.17 10:19:11 ~ 10:19:29) 
Sayılar tek başlarına fikir vermez. Fotoğraf eklemelisin.


  • arnold schwarzeneger  (14.07.17 10:32:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.