[]

Görsel İletişim Tasarımı

2. üniversite olarak okumak istiyorum.

Ekipman ve donanım açısından (bilgisayar vs.)
Erasmus açısından
Bir de gerçekten bir şeyler öğrenmek açısından

aşağıdaki üniversitelerden hangisi iyidir?


Üsküdar Üniversitesi
İstanbul Arel Üniversitesi
Doğuş Üniversitesi (İstanbul)
Yeni Yüzyıl Üniversitesi (İstanbul)
İstanbul Medipol Üniversitesi

 
Bütçeniz ne kadar? Arada 5-6 bin lira varsa biraz daha zorlayıp Bilgi, Kadir Has ya da Bahçeşehir'e bakmanızı tavsiye ederim. Zira saydığınız üniversiteler, üniversite dışında her şeye benziyor.


  • brillant comme une larme  (14.07.17 01:53:53) 
Bütçe sıfır. Ts2 de 52 bin sıralamam var. Bunlar tam burslu olarak tutuyor.


  • tavish11  (14.07.17 02:15:24) 
Arel sanki bir tık daha iyi


  • all girls dream  (14.07.17 02:41:21) 
Erasmus için hepsinin sitesinde anlaşmalı okulları vardır bölümle ilgili ona bakabilirsin. Bir de burs olanaklarına bak. Benim bildiğim bu grupta en iyi olan doğuş ama emin değilim de. Hocalara bak tek tek.
Ytü itp puan artı çizimle istiyor biliyorum ama bunların hepsinden on kat İyidir

  • fasulyek  (14.07.17 11:43:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.