[]

Arabaya süt döküldü

Selamlar, bir arkadaşın arabasınan döşemesine (koltuğa değil, alt tarafta kalan yere) süt dökülmüş. Tahmin edebileceniz gibi kötü bir koku var.

Başına gelen ya da en kolay nasıl temizletilir bilen var mı?


 
elma sirkesi


  • alperz  (13.07.17 14:38:03) 
Kendisi uğraşacak demiyorum zaten. İlla ki bir çözümü vardır. Niye uğrşmasın. Araba daha 20 bin kilometrede.


  • himmet dayi  (13.07.17 14:38:12) 
ha bir de ozonlu temizleme yapanlar var. onlar da kokuyu iyi siler.


  • alperz  (13.07.17 14:41:42) 
bir yasima daha girdim. sut dokulunce arabayi satmak zorunda kalmak. tamam da alan niye aliyor o zaman?


  • baldur2  (13.07.17 16:03:41) 
Benim de süt dökülünce satmak zorunda kalan bir tanıdığım var :)
Satarken karşı tarafa söyleyip söylemedikleri konusunda bir fikrim yok
Elma sirkesi süper bir şey kesinlikle deneyin etkili olabileceğini düşünüyorum
  • esmeralda  (13.07.17 16:09:40) 
www.zooplus.com.tr
bugün köpek dışkısı sorunu için bakarken gördüm.

"Beaphar leke çıkarıcı kedi ve köpeklerin idrar, dışkı ve kusmuk lekelerini çıkarır, geride iz ve koku bırakmaz. Ayrıca kırmızı şarap, kan, kahve, kola, süt, çimen gibi lekelerin çıkarılması için de uygundur."
  • passion rules the game  (13.07.17 16:14:51) 
yıkamacılara süt döküldüğünü söyleyin arabayı özel olarak döşemeden farklı bir maddeyle temizliyorlar.


  • pinkpeony  (13.07.17 16:54:25) 
geçen dolmuşta aynı muhabbet denk geldi. dolmuşun içine biberondan süt dökülmüş leş gibi kokuyordu cidden. sonra adamın biri dedi ki "abi atom patlatalım geçer" atomda şeymiş; böyle bişey yakıyosun arabanın içinde, klimayı soğukta çalıştırıp yarım saat arabayı öyle bırakıyosun, sonra içerideki tüm koku gidiyor... tabi adamın dediği buydu. sonra ben bir hafta sonra yine aynı dolmuşa bindim koku falan yoktu cidden. bi araştırın derim bu atom olayını nedir ne değildir. 15 20 liralık bişeymiş adamın dediğine göre.

edit: www.youtube.com aha bu galiba dostum.
  • Tears of Devil  (13.07.17 23:51:02 ~ 23:55:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.