[]

onkolog

annemin 2007 yılında meme ca ile başlayan kanser hikayesi 2013 yılında kemik ve karaciğere sıçraması ile devam etti. Birkaç gün önceki pet sonucuyla birlikte beyin ve zar tarafında da olduğu görüldü. Düzenli olarak onkolog prof tarafından takip edilmekte.

Benim sorum şu. Ben farklı bir onkologa da danışmak istiyorum. Bu çok iyi dediğiniz biri var mı ? istanbul'da olmamla birlikte şehir önemli değil. özel yada devlet hastanesinde çalışması da önemli değil.


 
Geçmiş olsun. Bu konunun uzmanı olan kuzenim tarafından Sevil Bavbek önerilmişti bize.


  • schwannoma  (13.07.17 01:42:56) 
biz babam için ikinci konttol olarak prof adnan aydıner hocaya gidiyorduk, nişantaşınds musyenesi 600 tl flndı.
ancak randevu alabilirseniz ya da kabul eder ise ben kesinlikle sualp tansan gidin derim. bir de amerikan hastanesinde nil molinas mandel var. acıbadem maslak ta da gökhan demir var. bu doktorlar alanlarında çok iyilerdir,

  • oscar  (13.07.17 01:45:20) 
geçmiş olsun.

ankara'dayım. tavsiye edebileceğim doktor yok. yani aslında var da birçoğu kendi takip ettikleri hastalardan başka hasta almıyorlar. belki rica minnet, araya tanıdık sokarak bir seans ayarlayabiliyorsunuz. illa isim isterseniz prof. dr. nilüfer güler veya prof. dr. ibrahim güllü diyebilirim.

söylemek istediğim şey başka. lütfen farklı bir doktor bulup ona danıştığınızda, farklı doktora danıştığınızı kendi onkoloğunuza söylemeyin, gizli kalsın. kanserdir, önemli olan hastanın moralidir falan düşünmüyorlar. hastanızı "siz nasıl bana güvenmezsiniz de başkasına gidersiniz" minvalinde azarlayıp ağlatabilir, moralini bozabilirler. diğer doktor kendi doktorunuzdan daha iyi şeyler söylemişse bile bunu paylaştığınız ve azarlandığınız için diğer doktorun dediklerini dinlemeyip, "kendi doktorumu küstürmeyeyim" diye eski doktorunuza dönmek zorunda kalırsınız.

beceriksiz bir kbb uzmanı ve ardından bir tıbbi onkolog prof, bir radyasyon onkoloğu prof annemin ağzını mahvettiler bu yüzden.

o yüzden bırakın gizli kalsın.
  • kibritsuyu  (13.07.17 02:43:29 ~ 14.07.17 08:13:08) 
Cok gecmis olsun.mustafa ozguroglu sislide muayanehanesi var ayni zamanda cerrahpasada calisiyor. Alaninda cok iyi aslinda.Biz ona sadece sonuclari gostermistik basta ama bir de medipol megada omer fatih olmez var cok iyi bir doktordur.Iyi ki bu doktora gitmisiz yalniz bu doktor digerlerinden su sekikde ayriliyor. Cidden hasta halinden ve ailesinin halinden anlayip duygularini kaybetmemis insan. Digerleri duygusuz olmus sanki. Amerikan hastanesinde ise cerrah onerebilirim. Doktortakvimindeki yorumlara bakin bence.


  • noeldayın  (13.07.17 08:52:39 ~ 09:05:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.