[]

sorum diş çektiren arkadaşlara

son zamanlarda diş çektiren arkadaşlar varsa şunu sormak istiyorum. bir dişim çok ağrı yapıyor çektireceğim sonrasında da implant yaptıracağım. sigortam var devlet hastanesinde mi çektireyim yoksa özelde mi çektireyim? son zamanlarda özelde diş çektiren arkadaş varsa kaç paraya çektirdiğini yazarsa sevinirim.




 
devlette de özelde de çektireceksen, çektirmeden önce gideceğin doktoru mutlaka soruştur! ama mutlaka!

bir tanesiyle mahkemelik oldum. bir yıl hapis cezası aldım, 5 yıl ertelendi ve yeni bu ay bitti cezam! çekimin ardından kanama ve agrı bir hafta sürünce o halde bimer'e şikayet ettim. "adam olsa" filan demişim o da, öyle hakaret küfür de yok. sen bimer, tut bunu doktora ver olduğu gibi.

doktora da özellikle aman doktor canım doktor falan de. korkarım ben de filan ki o da ekstra duyar yapsın. son doktoruma oyle yaptım. geçmiş olanlardan bahsettim. mahkemeden filan bahsetmeden. acısız, sancısız super bir çekim oldu.

bostancı'da, özel. 100 tl vermiştim galiba, iki yıl kadar önce.
  • runagain  (13.07.17 00:31:22) 
devlete gidip özelde çektirmek istediğimi, sevk talep ettiğimi söyledim. sevk ile özele gittim. diş cerrahı ameliyatla çekti, devlete geri gidip teyit için dişin yerini gösterdim. başka bi kağıt verdiler. bunu da sgk ya götürüp özelde ödediğim miktarın üçte birini geri ödediler.

3-4 sene evvel idi. hala böyledir heralde.
  • sttc  (13.07.17 00:32:46) 
özelde cerrahi müdehaleyle diş çekimine 250 verdim bursa. içerde kök kalmıştı, dışarda pek bişey yoktu kırdı dışta kalan kısmı, kesip aldı kökünü de.


  • benim adim kerim hepinizi severim  (13.07.17 01:15:18) 
kirilan disimi devlette cektirmistim iki sene once falan. doktor iyiydi, bes kurus da para vermemistim.


  • der meister  (13.07.17 01:31:57) 
Özel klinik, 1 hafta önce, 100TL 20lik diş, ameliyatsız. 5 dk sürdü.


  • erci  (13.07.17 01:57:09) 
Sıradan bir çekim olacak ise özel devlet farketmez hekim önemli. Devlette orta halli bir hekim sorunu çözer bence. İmplant için iyi birini bul bence. Ayrıca implant devlette yapılıyorsa bana da mesaj at :)duyuruna cevap attığima göre yeni dış çektirdim.


  • Caaannn  (13.07.17 02:21:00) 
2 gün önce özel muayenehanede çektirdim 20lik dişimi. Röntgen dahil 250 tl.


  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (13.07.17 03:09:05) 
1 hafta önce diş hekimliği fakültesinde çektirdim, para vermedim.


  • awlmi  (13.07.17 09:38:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.