[]

yüksek lisans başvurusunda ortalamayı yanlışlıkla 0.1 puan yüksek yazdım!

sadece ortalama ile kabul alan bir okul, bölüm
sonuncu giren 2.98 ortalamalı
ben 3.02 girmişim 34. olarak yerleşmişim
ama gerçekte ortalamam 3.01'miş.
stres oldum şimdi. sorun olur mu bu durum ? zaten 3.01 ile de kazanıyorum ama sen buraya yanlış girmişsin, uyuşmuyor vsvs diyip kaydımı yapmamaları mümkün mü ?
bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

 
Transkript vermediniz mi? İstemiş olacaklarını tahmin ediyorum. Oradan doğrusunu kontrol etmişlerdir. Bu tarz hesapları yaparlar ve önemserler.


  • duyond  (12.07.17 21:19:32) 
@duyond transkripti yarın kesin kayıta giderken istiyorlar.


  • mhmtt  (12.07.17 21:22:10) 
sadece ortalama ile kabul alması ilginçmiş.

@duyond +1 böyle bir durumda kişinin yazdığı şeye güvenerek iş yapacaklarını sanmıyorum transkripten bakarlar diye düşünüyorum ben de. Transkripte yoksa iyice şaşıracağım..

edit : cevabım geçersiz oldu, tik beklemiyorum :D
  • qazaqwsx  (12.07.17 21:22:26 ~ 21:23:16) 
anlaşılan tezsiz yüksek lisansa başvurmuş arkadaş. ortalama sıralamasını görebiliyor ve kesinlikle kazandığını düşünüyorsan korkmadan, evraklarını teslim ederken yanlış yazmışım dersin.


  • blue eyes white dragon  (12.07.17 21:28:27) 
arkdaşlar askerlik ertelemek için sakarya üni uzaktan tezsiz yüksek lisansa başvurmuştum


  • mhmtt  (12.07.17 21:30:48) 
Bence de, her durumda kesin kazanmışsınız zaten. Kayıt yapmayacaklarını sanmıyorum. Sadece ileride bir sıkıntı çıkmaması adına düzeltilmesini söyleyebilirsiniz.


  • duyond  (12.07.17 21:32:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.