[]

Neden ? Sizde de böyle bişey oldu mu ?

5 10 dk once ilkokuldan bi arkadasimi yaninda bi erkekle (muhtemelen kocasi) markete giderken gördüm ve gormezden geldim muhtemelen o da beni gormezden geldi karsilikli bi sıkıntı falan yok eskiden kalan. aslinda bicok eski arkadasima karsi boyleyim niyesini bilmiyorum sizde de boyle durumlar oluyo mu ?




 
çünkü ikinizde ne tepki vereceğinizi anlık olarak bilemiyorsunuz. ve geçiyor gidiyor o şekilde konuşmadan. oluyor.


  • qazaqwsx  (12.07.17 20:03:03) 
Evet sürekli oluyor.
İlkokulu okuduğum yerde yaşıyorum hala birçok eski arkadaşım da öyle.
Bazen denk geliyoruz ve görmemezlikten geliyoruz birbirimizi.
  • mutekebbir  (12.07.17 20:04:47) 
Ohoooo sormaniz ayip. Ilkokul arkadasini gordugun zaman telefonla ilgilenmek adettir. Hatta atasozu bile var. Eger ilk okul arkadasinizi telefonla ilgilenirken gorduyseniz; o sizi, sizden daha once gormus demektir.


  • allah yazdiysa bozsun  (12.07.17 20:04:49) 
Aynen bana da oluyor ya hatta ben bi de sonradan dert ediyorum keşke konuşsaydım 2 dk nolcaktı diye,ama o an sorgulamadan ve düşünmeden direk kafamı çeviriyorum yani kasıtlı yapmıyorum aslında.


  • archery  (12.07.17 20:19:45) 
Ben her zaman selam veriyorum, kimisi hayatında ilk defa görmüş gibi bakıyor, kimisiyle konuşuyoruz.

Kafana takma :)
  • hayirsiz  (12.07.17 20:38:53) 
Olmaz mı :) çoğu tanıdığıma böyle davranıyorum ben. sebebini de bilmiyorum valla. milltle muhabbet etmek filan zor geliyor yaşlandıkça, ondan olabilir :)


  • cezzar dede  (13.07.17 02:19:54) 
Karsi taraf genelde boyle yaptigi ben de boyle yapiyorum. Yoksa selam veririm bana kalsa. Yabaniligi sevmem.

Kimisini gormezden gelmiyorum, gercekten hatrini sormak istedigim insanlar oluyor gordugumde. Zamamninda cok bir samimiyetim yoktu ise transit gecerim cunku karsi taraf da aynisini yapiyor.

Liseden bir tane kiz arkadasi farkli zamanlarda farkli yerlerde (2-3'er yil aralarla) rekor sayida gordum, hicbirinde selam vermedim mesela.

Bir keresinde de Avm'nin icinde karsidan gelen iki kizdan biri kollarini acti "aa naber canim yaa" diye ustume dogru geliyor. Ben tanimadim, icimden "ulan ayvayi yedik cikaramadim kizi simdi rezil olacaz cok ayip olacak" diyorum. Bir yandan da diyorum helal olsun gormezden gelmedi her kimse. Baktim yuzune iyice, yok arkadas tanidigim biri falan degil. Hic sarilmadan gectim, kikir kikir gulerek gittiler trollemek icin yapmislar:D
  • stavro  (13.07.17 03:45:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.